16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerMakyol Yaşam Beylikdüzü’nde Cazip Ödeme Teklifleri

Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde Cazip Ödeme Teklifleri

Makyol Yaşam Beylikdüzü, E5 karayolu ve Beylikdüzü metro durağı, Acıbadem Beylikdüzü Hastanesi, Marmara Park AVM ve Migros AVM’nin yanı başında yer almakta.
ve ihtiyacınız olan hemen her mesafeye 5 dakikayı geçmeyen yürüme mesafesinde bulunmakta. Ayrıca kısa bir süre sonra bölgenin daha da yakınından geçecek metrobüs durağı çalışmaları yapılacağı bildiriliyor.

Söz verilen tarihten 6 ay önce yani Temmuz ayında teslim edilecek olan Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde her farklı ihtiyaca yönelik; 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşan 72-167 m2 arasında değişiklik görsen  464 adet kullanışlı daire yer alıyor.

4 üniteden oluşan kafe,restoran ve mağazalardan oluşan alışveriş ve yaşam alanı olarak belirlenmiş meydanı ile fark yaratan proje, cazip fiyatları ve kolay ödeme imkanları ile de aileler ve yatırımcılar tarafından gelen beklentileri karşılayacak düzeyde.

Projede, ayrıca özel peyzaj düzenlemeleri, açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, SPA, fitness, sauna ve yoga- pilates salonunun yer aldığı spor ve sağlık kulübü, sosyal tesis, kafetarya, 24 saat boyunca kapalı devre güvenlik ve izleme sistemleri ayrıca yürüyüş yolları bulunuyor.


Emlakdream – Umut Yıldız

Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinde en güncel fiyat listesikampanyaindirimödeme planı ve seçeneklerini öğrenmek için lütfen Proje Bilgi Formu’nu doldurun.
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI