28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaEditörün SeçtikleriMakyol Santral'de ulaşıma metro kolaylığı

Makyol Santral’de ulaşıma metro kolaylığı

Konut teslimlerinin 2019'un ilk aylarında yapılacağı Makyol Santral projesinde yaşayacak olanlar kapının önünden binecekleri Mahmutbey - Esenyurt metrosuyla İstanbul'un her tarafına kolaylıkla ulaşım sağlayacaklar.

Bugüne kadar hem yurtiçinde hem de yurtdışında birçok müteahhitlik projelerini başarıyla tamamlayan Makyol İnşaat tarafından Esenyurt ile Bahçeşehir arasında 16 bin 906 metrekarelik arsa üzerinde yapımına devam ettiği 200 milyon TL’lik yatırım değerine sahip Makyol Santral projesi; en yükseği 23 katlı olan 5 blokta 1+1, 2+1 ve 3+1 kat planında 407 daireden ve ticari mağazaların yeralacağı bir çarşıdan meydana geliyor.

İnşaatı daha önce başlayan ve konut teslimlerinin 2019’un ilk aylarında başlaması planlanan projenin yüzde 50’sinde satışlar tamamlanmış durumda. 13 ekim 2017’de gerçekleştirilen bir basın toplantısıyla sektör temsilcilerine ve yatırımcılara tanıtılan projede 4 bin 875 liradan başlayan metrekare fiyatlarıyla lansman satışları başladı.

Kapının önünden Mahmutbey – Esenyurt metrosu geçecek

Makyol Santral projesinde yaşayanlar projenin yanıbaşında yeralacak olan Mahmutbey – Esenyurt hattının Esenkent metro istasyonuyla birlikte şehrin her tarafına kolay ve konforlu bir ulaşım avantajına sahip olacaklar.

Projenin konumu ve yakınındaki hastane ile okullar

Bahçeşehir ile Esenyurt’un yeni merkezinde konumlanan proje TEM Otoyolu, E-5, Kuzey Marmara Otoyolu, Atatürk Havalimanı, yapımı devam eden 3. havalimanı gibi önemli ulaşım arterlerine yakın bir lokasyonda bulunuyor. Projenin yakın çevresinde İstinye Üniversitesi Hastanesi ile Bahçeşehir Koleji, MEF, TED, FMV Işık ve Bilfen gibi önemli eğitim kurumları bulunuyor. Projenin yanında bir de donanımlı ve turnuvalara ev sahipliği yapacak kapasitede bir tenis tesisi bulunuyor.

Makyol Santral’de satış fiyatları ve ödeme planı

4 bin 875 TL’den başlayan metrekare fiyatlarıyla lansman satışlarına sunulan projede konutların satış fiyatları 290 bin Liradan başlıyor. Projede firma bünyesinde 48 ay vade farksız ödeme planı sunulurken daha uzun vade ve banka kredisi kullanmayı tercih edenler için yine yüzde 20 peşinle faizsiz 60 ay taksitlendirme imkânı bulunuyor.

Makyol Santral’in prim yapma potansiyeli nedir?

Makyol Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Genel Müdürü Gürler Ünlü bölgede hayata geçirdikleri bir önceki projeleri Makyol Yaşam’da 2 bin TL ile başladıkları metrekare satış fiyatlarının 3 yıl içinde 5 bin TL seviyelerine çıktığını söyleyerek bu projelerinde de yatırımcıların iyi bir getiri oranı yakalamalarını beklediklerini aktardı.

Projede sosyal donatı alanları 

Londra merkezli bir sosyal kulüp zinciri olan Connect ile kullanıcılarına barbekü alanlarından, cep sinemasına, özel tasarlanmış etkinlik ve kutlama alanlarından, sakin çalışma alanlarına kadar farklı imkânlar ve keyifli ortamlar sunacak. Ayrıca projede açık yüzme havuzu, çocuklar için yüzme havuzu, alışveriş mağazalarından oluşan çarşı, kafe&restoranlar, fitness merkezi, kapalı otopark ve 7/24 güvenlik hizmetleri sunulacak.

Makyol Santral Nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI