22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaYazlık ProjelerLüksün ve İhtişamın Sembolu Adres Yalıkavak

Lüksün ve İhtişamın Sembolu Adres Yalıkavak

"Hayat bir kere yaşanır!" sloganı ile satışa sunulan Adres YalıkavakM2 İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Denize sıfır konumuyla Bodrum'un en prestijli projesi olmaya aday Adres Yalıkavak'ta kot farkından dolayı hiçbir villa bir diğerinin manzarasını engellemiyor. Villa sakinleri bahçelerinde otururken bile muhteşem Gökçebel ve Tilkicik Koy'larının eşsiz panoramik manzarasını seyredecek.

Adres Yalıkavak Fiyatları

Tamamen doğal malzemeyle inşa edilen villaların iklimlendirilmesinde % 30 ısı tasarrufu sağlayan VRV sistemiyle enerji savurganlığının önlendiği proje'de fiyatlar 925 bin euro-3 milyon 500 bin euro arasında değişiyor.

Adres Yalıkavak Ödeme Koşulları

Türkiye’nin oksijen oranı en yüksek beldesinde 62 bin m2'lik arsa alanına inşa edilen Adres Yalıkavak'ta yatırımcılara uygun ödeme koşulları da sunuluyor.

Adres Yalıkavak DaireTipleri

M2 İnşaat A.Ş'nin Bodrum'daki ilk yatırımı olan Adres Yalıkavak projesi 32 villa ve 14 daireden oluşuyor. Toplam 39 blok olan projede 14 odalı butik bir otel de yer alıyor. Kendine ait sahili ve iskelesi bulunan projede villalara hizmet veren Adres Yalıkavak 3 bin 250 metrekare sosyal alan buluyor. Villalar 350 metrekare 4+1 dubleks, 385 metrekare 4+1 triplesk, 750 metrekarelik özel villalar şeklinde tasarlandı. Daireler ise 3+1 165 ve 233 metrekare seçenekleriyle sunuluyor.

Adres Yalıkavak Nerede

Coğrafyasıyla, lokasyonuyla, çevresiyle, doğasıyla bir yaşam abidesi olan Adres Yalıkavak, Muğla-Bodrum Yalıkavak'ta bulunuyor. Projede yolların tamamının yer altında olması planlanıyor, böylece villaların etrafı trafikten ve gürültüden arındırılmış, villa sakinleri yeşil alan ve sosyal tesislerden maksimum düzeyde yararlanma olanağı buluyor.

Adres Yalıkavak Sosyal Yaşam

Lüksün, konforun, rahatlığın, doğallığın sembolu haline gelecek Adres İstanbul'da su parkları, kaydıraklı havuzlar, tenis kortları, oyun odaları, bilgisayar salonu, her türlü spora ve eğlenceye uygun yeşil sahaların yanı sıra spa, Türk hamamı, buhar banyoları, fitness, sauna, masaj kürleri, yoga, pilates gibi etkinlik ve imkanlar da yer alıyor.
Bir örneği daha olmayan sosyal tesislerinin yanı sıra Butik oteliyle Adres Yalıkavak yatırımcılarının konuklarını konforlu odaları ve geniş imkanlarıyla en güzel şekilde ağırlamayı vaad ediyor. 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI