28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriLoza Evleri’nde peşin ödemeye yüzde 15 indirim

Loza Evleri’nde peşin ödemeye yüzde 15 indirim

Güçlü İnşaat A.Ş. firması tarafından Bağcılar'da hayata geçirilen Loza Evleri,  yüksek prim potansiyeline sahip. Projenin teslim tarihi ise 2018 yılı Aralık ayı şeklinde belirtiliyor.
 
Loza Evleri fiyatları
 
Loza Evleri’nde en düşük konut fiyatı 562 bin TL, en yüksek konut fiyatı ise 826 bin TL olarak belirtliyor.
 
Loza Evleri ödeme planı

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanan proje, yüzde 25 peşinatla 36 ay firma bünyesinde taksitlendiriliyor. Banka kredili alımlarda ise 120 ayda yüzde 0,70; 60 ayda ise yüzde 0,42 oranında faiz uygulanıyor.
 

Loza Evleri Sosyal alanlar
 
Loza Evleri,  metroya, tramvaya, ana yollara ve sosyal yaşam imkanlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, mescit, lobi, resepsiyon, kapalı otopark, 24 saat güvenlik, jeneratör, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru gibi alanlar mevcut.

Loza Evleri Daire özellikleri
 
162 konut şeklinde inşa edilen Loza Evleri'nde 1+0 ve 1+1 dairelere yer verilmedi. Projede tüm konutlar 2+1 ve 3+1 tipinde. Dairelerin büyüklükleri 113 metrekare ile 304 metrekare arasında değişiyor.
 
Loza Evleri nerede?
 
E-5 ve TEM çevre yoluna 5 kilometre uzaklıkta bulunan proje, tramvay ve metro istasyonuna yürüme mesafesinde inşa ediliyor. Ayrıca projenin yakınında Bağcılar Devlet Hastanesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü, Bağcılar Meydan, çarşı ve AVM’ler bulunuyor.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI