29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriLocamahal Veliefendi 5.750 TL'den başlayan M2 fiyatlarıyla satışa sunuldu

Locamahal Veliefendi 5.750 TL’den başlayan M2 fiyatlarıyla satışa sunuldu

Kiptaş güvencesinde hayata geçirilen Locamahal Veliefendi projesi 5 bin 750 TL'den başlayan metrekare fiyatlarıyla lansman satışlarına sunuldu.

Locamahal Veliefendi projesinde; 10 ekim 2017 salı günü gerçekleştirilen basın toplantısıyla kamuoyuna ve yatırımcılara tanıtılmasının ardından 5 bin 750 Liradan başlayan metrekare fiyatlarıyla lansman satışları başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş. – KİPTAŞ tarafından Zeytinburnu’nda 36 bin M²’lik arsa ve 233 bin M²’lik inşaat alanı üzerinde 450 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek olan projede 1262 daire ve 75 dükkan inşa edilecek.

Bugüne kadar 75 bin konut inşası gerçekleştiren KİPTAŞ’ın “Yerinizi alın, geleceğinizi kazanın” sloganıyla lanse ettiği Locamahal Veliefendi bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına öncülük edecek.

Basın toplantısında bir konuşma yapan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım; “Şehrin kalbindeki konumu ve lokasyonuyla son derece cazip bir noktada yer alan Locamahal Veliefendi projemiz, İstanbulluların ençok tercih ettiği gözde yaşam alanları arasında yer alıyor. Sahil hattıyla, E-5 Otoyolu’na yakınlığıyla, Metro, Metrobüs, deniz otobüsü ve Marmaray gibi tüm toplu ulaşım akslarının merkezinde yer alan Locamahal Veliefendi projemiz; sahile ve E-5’e 3 dakika, Atatürk Havalimanı’na 8 dakikalık mesafesiyle yatırımcılara büyük avantaj sağlayacak. Böylesine değerli bir bölgeye yatırım yapmaktan, kentsel dönüşüm için örnek teşkil edecek bir projeyi daha hayata geçirmekten ve bu değerli bölgeye daha çok değer kazandırıyor olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Burası ciddi anlamda potansiyeli yüksek bir lokasyon. Kentsel dönüşüm noktasında İstanbul’da, özellikle Zeytinburnu ve çevresinde gerçekleştirilecek her bir projenin önemi büyük. Sonuçta halkımıza hizmet ediyoruz, daha modern, sağlıklı, güvenilir, deprem riski öngörülerek inşa edilmiş yepyeni evler teslim ediyoruz. KİPTAŞ olarak 450 milyon TL yatırımla inşaa edeceğimiz Locamahal Veliefendi projemizle bölgeye biz de maksimum katma değer sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

Mimari tasarımının Özgüven Mimarlık tarafından yapıldığı ve 14 katlı 20 blok halinde projelendirilen Locamahal Veliefendi; 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinin sunulduğu 1262 konut ile 75 ticari üniteden meydana geliyor. Daire büyüklüklerinin 119 ile 208 metrekare arasında değiştiği projede konut teslimlerinin 31 aralık 2020 tarihinde yapılması planlanıyor.

Locamahal Veliefendi’de ödeme planı
Lansmana özel olarak metrekare satış fiyatlarının 5 bin 750 TL’den başladığı projeden yatırım yapmak isteyenler için peşin, Kiptaş bünyesinde vadeli veya banka kredisi olmak üzere 3 ödeme planı tipi bulunuyor. Peşinde yüzde 10 indirim yapılıyor. Kiptaş’ın kendi bünyesinde yaptığı vadelendirmede 12 – 18 – 24 ve 36 ay seçenekleri bulunuyor. İlk 3 vade seçeneğinde yüzde 20 peşinat ödemesi bulunurken 36 ay taksit seçeneğinde peşinat yüzde 40 olarak ödeniyor. Banka kredisi kullanma seçeneğinde de 120 aya kadar uygun vade farkı oranlarıyla yatırım yapma fırsatı bulunuyor.

Locamahal Veliefendi’de Sosyal alanlar
21 bin metrekarelik peyzajlı yeşil alana sahip olacak projenin sosyal donatı alanları arasında spor sahaları, fitness, Türk hamamı, sauna, yüzme havuzu, temalı çocuk parkı, yürüyüş ve koşu yolları, bisiklet parkuru, 7/24 güvenlik, kafe, restoran, alışveriş mağazaları ve kapalı otopark bulunuyor.

Locamahal Veliefendi projesinin konumu
Proje; Zeytinburnu sahil hattı ile E-5 arasında olan proje metro – metrobüs – deniz otobüsü – Marmaray ve Avrasya Tüneli gibi önemli ulaşım arterlerine ulaşımın çok kolay olduğu bir lokasyonda konumlanıyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI