20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerLimak, Konut Pazarına Üsküp’ten Girecek..

Limak, Konut Pazarına Üsküp’ten Girecek..

Limak Holding, uzun zamandır yatırım amacıyla topladıkları arsalar üzerinde kendi projelerini geliştirerek konut üretimine başlama kararı aldı. Havaalanları , otoyollar gibi mega projeleri hayata geçiren Limak Holding böylece ilk defa konut projeleri de üretmeye başlayacak.
Limak Holding’e bağlı olan Limak Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, bir gayrimenkul grubu kurduklarını ve bu grubun öneri ve yönlendirmeleriyle , holdingin yurtiçi ve yurtdışında çeşitli yerlerde yatırım amacıyla topladıkları arsa ve arazileri üzerinde konut projeleri geliştireceklerini söyledi.  Ebru Özdemir, ‘’İlk gayrimenkul projemiz yurtdışında, Makedonya’nın başkenti Üsküp'te olacak. Yurtiçinde ise konut piyasasına ilk olarak Anadolu'dan giriş yapacağız’’ dedi.
Limak Holding dendiğinde akla hep büyük projeler geliyor. Yönetim Kurulu Başkanlığını Nihat Özdemir’in yaptığı ve 1976 yılında kurulan Limak Holding’in imzası olan projeler arasında Sabiha Gökçen Havalimanı inşaatı , devam eden İstanbul’un üçüncü havalimanı inşaatı , Priştina Adem Yaşari Havalimanı , Ankara’daki Keçiören-Tandoğan metro hattı ve daha pek çok müteahhitlik projesi bulunuyor. Limak Holding en son olarak Kuveyt Havalimanı ihalesini 4,3 milyar dolarlık teklifleriyle kazanmıştı.
Büyük projelere imza atan Limak Holding’in sürpriz bir şekilde konut projelerine giriş yapacak olması gayrimenkul piyasasında da merak uyandırdı. Limak Holding’in Başkan Vekili Ebru Özdemir projeler hakkında detaylı bilgi vermeyerek ilk projelerinin yurt dışında Makedonya’nın başkenti Üsküp’te yapılacağını , Türkiye’de ise konut projelerine Anadolu’dan başlayacaklarını söyledi. 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI