20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriLens İstanbul'da Fiyatlar 208 Bin TL'den Başlıyor

Lens İstanbul’da Fiyatlar 208 Bin TL’den Başlıyor

Aydınoğlu Grup, Mah Havacılık, Ortadoğu Grup ve Renium Yapı bir araya gelmesiyle oluşan Lens Yapı'nın yeni projesi Lens İstanbul, 208 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma imkanı tanıyor. Kurtköy TEKNOPARK bitişiğinde yer alan ve Sabiha Gökçen Havaalanı’nın hemen karşısında konumlanan proje, bölgenin lider projesi olarak anılır durumda.

 Lens İstanbul Nerede

İstanbul Pendik'te Osmanlı Bulvarı'nda yükselen Lens İstanbul, World Atlantis AVM'ye komşu bir konumda bulunuyor. Kurtköy Teknopark bitişiğinde Sabiha Gökçen Havaalanı karşısında TEM Otoyolu ve Metro istasyonunun yanı başında yükselen projenin Sabiha Gökçen Havalimanı ve şehiriçi ulaşım ağlarına yakın bir noktada yer alması, Lensistanbul’u şehrin gözde projesi haline getiriyor.

Lens İstanbul Daire Seçenekleri

33.000 metrekare arsa üzerinde 85 ticari üniteden ve 1162 konuttan meydana gelen Lens İstanbul projesi, Kurtköy’de çok farklı tiplerde daire seçenekleri sunulmakta. Stüdyo dairelerden 4+1 dairelere kadar geniş yelpazede seçenekler bulunan Lens İstanbul projesinde, 2+1’den 4+1’e kadar da dubleks daire seçenekleri mevcut.

Lens İstanbul Sosyal Donatılar

Lens İstanbul sosyal donatılar açısından da oldukça zengin bir proje olarak göze çarpmakta. Lens İstanbul projesi sakinleri için sosyal donatı ve peyzaj alanlarına çok fazla önem verdiği yapısıyla dikkat çekiyor. Şehrin gürültüsünden uzak ve aynı zamanda şehrin tam içinde bulunan yapısı ile fark yaratan proje içerisinde; hobi bahçesi, yürüyüş parkuru, fitness, spa, kreş yer alıyor.

Lens İstanbul Fiyatları

Lens İstanbul fiyatları 208 bin TL'den başlıyor. Nakit ödemelerde %8 indirim yapılırken 120 ay vade imkanında sadece %0.70 faiz uygulanıyor. Lens Yapı kendi bünyesinde; yüzde 15 peşinata 60 ay, yüzde 50 peşinata 36 ay, yüzde 65 peşinata 48 ay vade farksız taksitlendirme imkanı var. 

Lens İstanbul Teslim Tarihi

Lens İstanbul projesi teslim tarihi Yakın bir zamanda lansmanı gerçekleştirilecek olan projenin inşaat çalışmalarına başlanılmış durumda ve çalışmalar bittikten sonra teslimlerin Haziran 2018 gibi yapılması planlanıyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI