28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriLavinya City Projesi

Lavinya City Projesi

2007 yılından bu yana gayrimenkul projeleri üreten ve hayata geçiren Kullar İnşaat'ın en önem verdiği ve son projesi olan Lavinya City projesi Büyükçekmece'nin en önemli ve değerli lokasyonlarından biri olan Mimarsinan'da yükseliyor. Lavinya City projesinin 2019 Haziran'da teslim edilmesi planlanıyor. 

Lavinya City Nerede

Büyükçekmece'nin en önemli ve değerli lokasyonlarından biri olan Mimarsinan'da yükselen Lavinya City projesi okul, hastane ve AVM'lerede çok yakın olması ile önemli bir konum avantajına sahip. Atatürk Havalimanı ve 3. Havalimanı'na kolay ulaşım sağlanan bir noktada olan Lavinya City projesi E5 Karayolu, E6 Çatalca gişeler ve 3. Köprü bağlantısına da yakın bir konumda bulunuyor. Lavinya City, Mustafa Kemal Bulvarı, Batıköy Mahallesi'nde yer alıyor. 

Lavinya City Daire Seçenekleri

Denize uzaklığı 2 dakika olan ve dairelerin yüzde 80'inin deniz gördüğü Lavinya City projesi konut ve işyeri olarak dizayn ediliyor. Toplam 305 konutun inşa edileceği Lavinya City projesinde konutlar; 2+1, 3+1 ve 4+1 olacak. Lavinya City projesinde dubleks dairelerde olacak. 

Lavinya City Fiyatlar

Lavinya City projesinde konutların en düşük metrekare birim fiyatı 3 bin 500 TL olacak. En yüksek metrekare birim fiyatı ise 7 bin 500 TL olarak belirlendi. Bu fiyatlar konuma ve kata göre değişiklik göstermekte. 

Lavinya City Ödeme Seçenekleri

Lavinya City projesinde yüzde 30 peşinatla ev sahibi olmak mümkün. Evler banka kredisine uygun olduğu için ister banka kredisi ile ister firma bünyesinde vade farksız olarak taksitlendirme imkanı sağlanıyor. 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI