19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriLavender’de 60 Ay Vade Farksız Ödeme Fırsatı

Lavender’de 60 Ay Vade Farksız Ödeme Fırsatı

Sur Yapı tarafından Sancaktepe Eyüp Sultan Caddesinde inşası devam eden Lavender projesinde 181 metrekarelik örnek daire hazır. Projede 5 yıllık ödemeye firma bünyesinde vade farksız taksitlendirme imkanı bulunuyor.


 
Lavender’de 5-6 ve 10-12 katlı toplam 14 blokda, büyüklükleri 57 ile 226 metrekare arasında değişen, 1+1’den 4+1’e kadar farklı tip ve konumlarda 594 ünite bulunuyor. Yeşile, peyzajlı alanlara, gölete ve sosyal alanlara ciddi oranda alan ayrılan projede kafeleri, restoranları, mağazalarıyla birlikte bir de açık hava çarşısı bulunuyor.


 
Konut teslimlerinin 2018’in son çeyreğinde yapılmasının planlandığı projede sosyal donatılar arasında; açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuklar için yüzme havuzu ve park, fitness , sauna, gölet, yürüyüş yolları, peyzajlı yeşil alanlar, kapalı otopark, çarşı ve 7/24 güvenlik bulunuyor.


 
Satış fiyatlarının 356 bin 400 Liradan başladığı projede yüzde 40 peşin, 3 ara ödeme ve kalan bakiyeyi 60 ay vade farksız ödeme fırsatı bulunuyor. Daha uzun vadede ödeme yapmak isteyenler için banka kredisi kullanma imkanı da var.
Lavender’de kısa bir süre daha devam edecek olan satış fiyatları ve ödeme planı şöyle:

 
Sur Yapı Lavender Nerede

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI