28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriLa Marin Kartal konut projesi

La Marin Kartal konut projesi

Bir kentsel dönüşüm projesi olan La Marin Kartal'da konut teslimlerinin aralık 2018'den itibaren başlaması planlanıyor.

İstanbul’un Anadolu Yakası Kartal İlçesi Kordonboyu Mahallesi Tekel Caddesi’nde yer alan yaklaşık 8 bin 200 metrekarelik arsa üzerinde Sercan İnşaat ve Üçay İnşaat ortaklığıyla kentsel dönüşüm projesi olarak yapımı devam La Marin Kartal; 24 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projenin tasarımı Tago Mimarlık tarafından yapıldı.

La Marin Kartal’da kat planları ve sosyal alanlar

Projede büyüklükleri 80-122 metrekare arasında değişen 2+1, 138 -161 metrekare arasında değişen 3+1 ve 215 – 298 metrekare arasında değişen 4+1 kat planlarında 198 konut inşa ediliyor. Bu dairelerin 108’i dönüşümde hak sahibi olanlara ait.

Sosyal donatıları arasında; çocuklar için oyun alanları, peyzajlı yeşil alanlar, açık ve kapalı olmak üzere 2 yüzme havuzu, donanımlı fitness salonu, hamam, sauna, yürüme yolu, kafe, kapalı otopark ve 7/24 güvenlik bulunuyor. Projede ayrıca ortak alanların elektrik ihtiyacı projeye kurulan fotovoltaik panel ile sağlanırken yeşil alanların sulanması da atık suların filtrelenmesiyle elde edilecek geri dönüşüm suyuyla yapılacak. Her daire için 2 metrekarelik depolama alanı da tahsis ediliyor.

La Marin Kartal’da satış fiyatları, ödeme planı ve projenin konumu

Konut teslimlerinin bu yıl sonundan itibaren yapılması planlanan projede satış fiyatları 630 bin TL’den başlıyor. Projede kişiye özel ödeme planları sunuluyor.

Kartal sahile 75-80 metre mesafede bulunan proje İDO’ya da 1.5 kilometre mesafede yer alıyor.

La Marin Kartal nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI