16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerKonut sektörünün geleceği bu zirvede konuşulacak

Konut sektörünün geleceği bu zirvede konuşulacak

Etkileşim alanını istikrarlı bir şekilde büyüten ve günümüze kadar 695 firmayı ağırlayarak kendi alanında Türkiye’nin en büyüğü olan İnşaat ve Konut Konferansı zirvesi 4 Ocak 2017 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek.

Türk inşaat kültürü nasıl olmalı?

Finansman ve yatırım ekosisteminin iyileştirilmesi, kontrol edilemeyen riskler karşısında kriz yönetimi, güçlü-zayıf yönler, fırsatlar- tehditler analizleri gibi birçok konunun konuşulacağı zirvede konu başlıkları şöyle;  “Türk İnşaat Kültürü” ve “Şampiyonlarımız” Türk İnşaat Kültürü nasıl olmalı? İnşaat Sektöründe geleneksel kültür yerini inovasyonla gelen yenilikçi kültüre mi bırakıyor? Değişim rüzgârına alışkanlık sağlarken değerlerimiz, önceliklerimiz ve ihtiyaçlarımız nasıl şekillenecek?  Bölgesel şampiyonlar, ulusal şampiyon mu oluyor?  Ulusal şampiyonlarımız, uluslararası arenada nasıl aksiyon alacak?”

Konferansa üst düzey profesyoneller katılıyor. Türk inşaat sektörünün VIP buluşma noktası olan İnşaat ve Konut Konferansı, 5’inci yılında günümüzün ve geleceğin şampiyonlarını bir araya getirecek.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI