19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriKonut projelerinde Mudanya'nın yıldızı parlamaya başladı

Konut projelerinde Mudanya’nın yıldızı parlamaya başladı

Son 2 yılda yüzde 200'e yakın değer artışı yakalayan Mudanya'da birbiri ardına yeni projeler hayata geçirilmeye başladı.

Bursa’nın merkeze 30 kilometre mesafede bulunan yaklaşık 90 bin nüfuslu ilçesi Mudanya; gayrimenkul projelerinin yıldızı olmaya başladı. Marmara Denizi’ne olan kıyısıyla daha önce sayfiye havasında olan ve yazlıkçıların yoğun ilgisini çeken Mudanya’da son yıllarda geliştirilen şık ve nitelikli konut projeleriyle birlikte insanların 4 mevsim yaşamayı tercih ettikleri bir bölge olmaya başladı. Tarihsel ve turistik kimliğiyle öne çıkan Mudanya ile Bursa arasında da yoğun bir yerleşim ve kolay bir ulaşım bulunuyor.

Tetra Grup; Mudanya’da İkon 16 projesini yapıyor

Mudanya’daki konut projeleriyle ilgili bilgiler veren Tetra Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ferik ilçede geçtiğimiz 2 yıl içinde konut fiyatlarının yüzde 200 arttığını belirterek bölgede çok sayıda inşaat firmasının projeler geliştirdiğini ifade ederek yakın zamanda toplam 703 konutta teslimlerin yakında başlayacağını söyledi. İlçede yapılan konutların 70 ile 345 metrekare arasında 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks kat planlarında olduğunu aktaran Mustafa Ferik bir çok projede dairelerin deniz manzarasına hakim olduğunu açıkladı. Mudanya’da kendilerinin de 26 bin metrekarelik bir inşaat alanı üzerinde İkon 16 projesini inşa ettiğini belirten Ferik, projenin 126 konuttan meydana geldiğini söyledi.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI