20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut ProjeleriKiler GYO, Referans Beylikdüzü'ne Başlıyor

Kiler GYO, Referans Beylikdüzü’ne Başlıyor

'Referans' markalı projelerine devam eden Kiler GYO, Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi'nde Referans Beylikdüzü'nü hayata geçiriyor. 

Referans Beylikdüzü Daire Tipleri,- Teslim Tarihi

61 bin 710 metrekare arsa ve 200 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Referans Beylikdüzü, 10 blokta 868 daire ve 28 dükkandan oluşuyor. Projede bina oturum alanı ise 8 bin 923 metrekare. 2+1, 3+1, 4+1 ve 3+1, 4+1, 5+1 dubleks daire seçenekleri sunulan projede hafriyat çalışmalarına 2017'de başlayacak. Referans Beylikdüzü teslimlerinin ise Aralık 2019 olması planlanıyor.

Referans Beylikdüzü Nerede?

Kat Karşılığı ve Hasılat Paylaşımı ile hayata geçirilen proje lokasyon olarak da avantajlı. Toplu konut tarzı yapıların yoğun olduğu ve aynı zamanda sanayi amaçlı yapıların yer aldığı bir bölgede yer yükselecek olan Referans Beylikdüzü, D-100 Karayoluna, Tem bağlantı yoluna ve Ambarlı Limanına yakın bir bölgede.

Referans Beylikdüzü Sosyal Donatıları

Referans Beylikdüzü projesi içerisinde; yeşil alan, yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, kapalı otopark gibi sosyal donatıları da barındıracak. Referans Beylikdüzü projesinin fiyatları henüz belli değil. 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI