23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaYeni ProjelerKiler GYO Kartal'da 2 Yeni Projeyle Geliyor!

Kiler GYO Kartal’da 2 Yeni Projeyle Geliyor!

Kiler GYO Referans Kartal Panorada ile Kartal’a yepyeni bir yaşam stili taşıyor.

13 bin metrekare arsa alanına sahip  İstanbul'un Anadolu yakasının yükselen yıldızı ve en çok kazandıran ilçesinde geleceğine yatırım yapmak isteyenler için tasarlanmakta olan Referans Kartal Panorada; Adaların doyumsuz ışıltısına karşı, denize yansıyan mehtap eşliğinde İstanbul'u doyasıya yaşatacak yepyeni bir proje.

Referans Kartal Panorada Daireler

Referans Kartal Panorada projesi 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan genç ve modern ruhlu bir sitede hayatı dolu, hızlı, az masraflı ama çok konforlu bir yaşama ulaşılabilir fiyatlarla Kiler GYO kalitesiyle önümüzdeki günlerde satışa sunulacak.

Referans Kartal Panorada Nerede

Metro, Marmaray ve Deniz Otobüsü ile İstanbul'un bir ucundan bir ucuna, sadece 10 km uzaklıktaki Sabiha Gökçen Hava Limanı ile dünyaya kolaylıkla ulaşabilmek ise Referans Kartal Panorada sizin için tasarlanıyor.

5 dakikalık yürüme mesafesindeki parklar, kafeler, yürüme, bisiklet yolları ile donatılmış sahil şeridinde açık havada bol oksijen alabilmek, spor yapabilmek ve sosyalleşmek projeye artı değer katan unsurlar olarak ön plana çıkıyor.

Referans Kartal Kordonboyu

Kiler GYO tarafından Kartal’da 3 bin 300 metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen Referans Kartal Kordonboyu ise Kartal’ın en hareketli caddesi Üsküdar Caddesi’nde yükseliyor.

Referans Kartal Kordonboyu 94 konut, 11 ticari üniteden meydana geliyor.

Konutları ve cadde dükkanları ile Kartal’ın en hareketli aksı olan Üsküdar Caddesi üzerinde yükselen Referans Kartal Kordonboyu, hamam, sauna, buhar odası ve fitness salonu gibi ayrıcalıklarına ek olarak havasıyla, kokusuyla ve ruha dinginlik katan renklere sahip Zen Bahçesi ile zengin sosyal olanaklara sahip bir proje olarak ayrıcalıklı bir konfor sunuyor.

Kartal konut projeleri arasında bölgenin en işlek alışveriş aksı Üsküdar Caddesi üzerinde yer alan 11 adet cadde dükkanı, Referans Kartal Kordonboyu’nun merkezi konumu ve Kiler Gyo güvencesiyle ayrı bir yatırım fırsatı sunmaktadır.

Ana cadde üzerindeki konumu, 2016’da bağlantısı bitecek Marmaray istasyonu başta olmak üzere birçok ulaşım noktasına olan yakınlığıyla ulaşıma dair bütün kolaylıkları sunmaktadır.

Kiler GYO’nun Kartal’da hayata geçireceği projeleri 25 Mayıs Çarşamba günü lanse edecek ve satışa sunacak.
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI