16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriKentsel Dönüşüm Projesi Greenox Urban Residence

Kentsel Dönüşüm Projesi Greenox Urban Residence

İstanbul Avrupa Yakası Levent Çeliktepe bölgesinde bulunan ve Büyükdere Caddesi’ne 400 metre gibi bir mesafede yer alan Kentsel Dönüşüm Projesi
Greenox Urban Residence 13 bin m2  konut alanına ve 1100 m2 sosyal tesis alanına sahip.
Büyüklüğü 50 ve 97 m2 arasında değişen 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı 170 konuta sahip olan proje yeşil’in tüm tonlarınu doyasıya yaşatacak bir deneyim sunuyor.

Feres Gayrimenkul Yönetim Kurulu Eş Başkanı ve aynı zamanda projenin mimarlığını üstlenen Salih Çıkman,giderek betonlaşan ve estetik değerden yoksun projelerle grileşen İstanbul’da sürdürülebilirlik ilkelerini garanti altına alarak geliştirdikleri dikey orman konseptli projede, konfor ile mimariyi harmanladıklarını söyledi.
 
.
Greenox Urban Residence Sosyal Donatılar

Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında şüphesiz ki doğa ile insanı en çok buluşturmak isteyen projelerden biri olan Greenox Urban Residence içerisinde barındırdığı sosyal imkanlarla da fark yaratıyor.
 
 
İçerisinde; Recepsiyon, güvenlik,housekeeping, teknik servis, kafe, bahçivan, kurutemizleme, araç şarjı ve hayvan dostlarınızı gezdirme hizmetleri de yer almakla birlikte etkileyici bir lobi alanına da sahip olan yapıda;

Havuz seyir terası, sauna, buhar odası, fitness, Roof Lounge,Açık-kapalı otopark, açık havuz ve çocuk havuzu gibi ayrıcalıklar da yer alıyor.4.Levent’te yer alan Türkiye’nin ilk dikey ormanlı projesi olan Greenox Urban Residence kent yaşamının içinde, kentin gürültüsünden uzakta olan yapısıyla insana çevresi ile dost olmanın, doğa ile bütünleşmenin, spor yapmanın ve birlikte yaşamanın hazzını tekrar kazandırmayı amaçlıyor.
 
Greenox Urban Residence Teslim Tarihi

2017 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanmakta
 
Greenox Urban Residence Fiyat

Projede fiyatlar,
1+1 daire fiyatları 390 bin TL'den
2+1 daire fiyatları 765 bin TL'den başlıyor.
 
Greenox Urban Residence Ödeme planı:

-Yüzde 25 peşinatta kalan tutar vadeyle tamamlanıyor.
-Şirket bünyesinde bazı daireler için 36 ay boyunca sıfır faiz olanağı sağlanıyor. En fazla 120 aya varan vade yapılıyor. 
 
Greenox Urban Residence Lokasyon


 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI