28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKonut ProjeleriKentPlus Yalova’da satışlar başladı

KentPlus Yalova’da satışlar başladı

Yalova'da ormanın içinde deniz ve termal kaplıcılarıyla taçlı bölgesine Emay İnşaat tarafından inşaa edilen KentPlus Yalova projesinde satışlar başladı.

400 milyon dolar yatırımla 383.500 metrekare alanda 163 blok, 1001 daire (konut ve devremülk), 5 yıldızlı üç termal otelden oluşan KentPlus Yalova projesinde 60 farklı tipte konut bulunuyor.

Daire seçenekleri, fiyatlar
Yaşamın 2018'de
başlayacağı projede 1+1,2+1, 3+1, 5+1 daire seçeneklerinden oluşan,  geniş teras bahçelerine sahip, deniz ve doğa manzaralı konutlar 346 Bin TL'den başlıyor. 2+1’ler 580 bin TL, 3+1’ler 638 bin TL, 5+2 müstakil villalar ise 1 milyon 770 bin TL’den satılıyor. KentPlus'tan konut sahibi olmak isteyenlere ayrıca ödemede 36 aya kadar vade, 0 faiz imkanıyla satıya sunulan evlerin fiyatlarına döviz kurundaki artışın yansıtılmadığı, lansman öncesi fiyatta sabitleme imkanı da sunuluyor. 

KentPlus Yalova'nın sıradışı özellikleri
KentPlus Yalova projesi içinde yer alan  5 yıldızlı 1000 yatak kapasiteli, üç farklı temadaki KentPlus YALOVA Wellness SPA Resort termal otelleri, konferans salonları, balo salonu, SPA, fitness ve restoranlarıyla misafirlerine dünya standartlarında hizmet sunmaya hazırlanıyor. KentPlus Yalova Wellness SPA Resort’un termal otellerinde verilen SPA hizmeti dışında, termal suyun sağladığı imkanlarla oluşturulan ayrı bir sağlık merkezinin yer alması planlanıyor. Fizik tedavi, rehabilitasyon merkezi ve termal havuzların bulunacağı sağlık merkezinde, detox ile birlikte dünya literatüründe yer alan terapi ve tedavilerin de uygulanacağı kayedediliyor. 

Sosyal imkanlar
Projede cazibe merkezi bu otellerin yanısıra 230.000 metrekarelik eşsiz peyzaj alanı, 1200 metrekarelik göleti, gölet çevresindeki kültürel alanları, gençler ve çoçuklar için tasarlanmış aktivite alanları, kreşi, dünya mutfağından  fastfood’a kadar farklı seçenekler sunan restoranları, alışveriş merkezi, eğlence merkezi ve spor tesisleri yer alıyor.  Yerleşkede ayrıca okul, cami ve kapalı otopark da öngörülüyor.

Lokasyon
KentPlus Yalova, İstanbul ve İzmit’e 60 dakika, Bursa’ya 45 dakika mesafede yer alıyor. Armutlu Keçi Kayası  İstanbul’dan karayolu ile 130 kilometre uzaklıkta olan Kentplus Yalova'ya deniz yolu ile 1 saatte gidiliyor. Bursa ile Kentplus Yalova arasında ise karayolundan sadece 75 kilometre mesafe bulunuyor.

İletişim
Tel: 444 20 01
Web: www.kentplus.com

Nasıl Gidilir?

PROJE BİLGİ FORMU

Burak Öz
Burak Öz
İstanbul Matbaa Meslek Lisesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fotoğraf Bölümü önlisans, Selçuk Üniversitesi Gazetecilik lisans, Marmara Üniversitesi Genel Gazetecilik yüksek lisans mezunu. 1990'larda öldürülen gazetecileri konu alan yüksek lisans tez çalışması var. Bugüne kadar Hürriyet (staj), BirGün, Karşı gazetelerinde ve çeşitli internet sitelerinde yüzlerce haberi imzalı ve imzasız şekilde yer aldı. Sarı Basın Kartı taşıma hakkını yaklaşık 10 yıl önce kazandı. Orta düzey İngilizce, 10 parmak F klavye, Photoshop bilgisine sahip.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI