16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut Projeleri“Kartal Life Atalar” 430 Bin TL’den Başlayan Fiyatlarla !

“Kartal Life Atalar” 430 Bin TL’den Başlayan Fiyatlarla !

Adını geçmişte Artella Ahşap Kapı Sistemleriyle duyuran Aslandağ Group, kentsel dönüşüm projeleriyle geleceğin yıldızı konumuna dönüşecek olan Kartal’da yine bir kentsel dönüşüm projesi olan, 4000 metrekarelik alanının yüzde 80’inin doğal peyzaj alanı olarak kullanıldığı 104 dairelik Kartallife-Atalar projesini hayata geçirdi.

Aile yaşamına ve doğa’ya çevrilen yüz

Aile hayatını baz alan konspeti gereğince 1+0, 1+1 dairelerin yer almadığı projede 2+1 ve 3+1 daireler mevcut.Farklı mimari dokusunun yanında her geçen gün şehri beton yığınlarına dönüştüren projelere inat, doğa ve çevreye uyumlu yapısı ve adalar manzarası ile Kartallife Atalar projesi çevresine değer katacak.

Merkezi Lokasyonu

Sabiha Gökçen havaalanı,
Metro, deniz otobüsü, otobüs gibi ulaşım alternatiflerine yakınlığı
İzmit Köprüsü, Bağdat Caddesi, E-5, gibi önemli hatlara yakın olması
Kartallife Atalar projesinin değerine değer katacak özelliklerden sadece birkaçı.
 

Adalar Manzarası

Adaları kuş bakışıyla seyretme imkanı veren proje’de havalandırma sistemleri ile gün ışığından tamamen yararlanılması için çeşitli önlemler alınmış.Kapalı otoparkın yanı sıra, misafirler için açık otopark, çocuk oyun alanları ve 12 ay boyunca açık havuzu, kapalı spor salonu ve engelliler için özel yürüme parkuru da oluşturulmuş.
 

% 25 peşinatla 36 ay 0 faizle ödeme kolaylığı

Projede, 24 adet 2+1 daire, 76 adet 3+1 daire, 4 adet dubleks seçeneklerinden oluşuyor.Toplamda 104 daire’nin yer aldığı projede en düşük daire fiyatı 430 bin TL en yüksek ise 1 milyon 800 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.
Proje’nin daireleri Mayıs 2018 yılında teslim edilecek.

Emlakdream – Umut Doğan Yıldız

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI