16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut Projeleri'Karat 34’, Bahar’a Özel 36 ay “0” Faiz Kampanyası!

‘Karat 34’, Bahar’a Özel 36 ay “0” Faiz Kampanyası!

Başyapı İnşaat ve Doğa Şehircilik ortaklığı ve Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen "Karat 34" Basın Ekspres yolu ve E-5 yolunun kesiştiği lokasyonda yükseliyor. Bahar kampanyası kapsamında kolay ödeme kolaylıklarıyla yatırımcıların karşısına çıkıyor. Konut fiyatlarının 229 bin TL’den başladığı 'Karat 34’ten 36 ay ve sıfır faizle konut sahibi olmak mümkün.

"Karat 34" 22 bin metrekarelik alanda 3’ü ofis 3’ü rezidans olmak üzere 6 bloktan oluşan 470 adet konut, 123 adet ofis ve 28 adet ticari ünite yer alıyor.

Yatırım değerini arttıran konumu. Metro, metrobus, havalimanı, kongre merkezi, alışveriş merkezleri. Farklı iş alanlarına göre dizayn edilebilen ofisler. 45 metrekareden, 1900 metrekareye kadar ofis seçeneği. Hemen yanında yer alan rezidanslarda iş ortaklarınız konaklayabilir ve konforlu bir hayat geçirebilirsiniz.

Öte yandan; Leed sertifikalı peyzaj ile bütünleşen, tüm kullanıcılara hitap eden açık alanda kafe alanlarıyla dikkat çeken 'Karat 34’te tüm konut, ofis ve ticari ünitelerin kullanımı için yeterli kapasitede otopark da mevcut. Projede ayrıca her bloğun kendine özel merdiven ve asansörlerden oluşan ana giriş holleri ve lobi alanları da bulunuyor.

Karat 34 Sosyal Yaşam

Proje içinde tüm kullanıcılara hitap eden bir de sosyal tesis yer alıyor. Bu tesis, bünyesinde pek çok fonksiyonu barındırıyor. Sosyal tesis; konferans salonu, seminer odaları ile kültürel, sosyal ve profesyonel çeşitli aktivitelere hizmet edecek ve hem ofislere hem de konutlara hitap edecek şekilde planlandı. Bünyesinde sauna, hamam, masaj ve buhar odaları, yüzme havuzu, soyunma ve duş odaları bulunuyor. Bunun yanı sıra özel dekore edilmiş fitnes-gym ve kişiye özel antrenman yapmaya olanak sağlayan stüdyolar da mevcut. Leed sertifikalı peyzaj ile bütünleşen, tüm kullanıcılara hitap eden açık alanda konuşlanan kafe alanları da projede yer alıyor. Basın Ekspres Yolu’yla E-5’e cephesi olan Karat 34, Atatürk Havalimanı’na 5 dakika mesafede olup Edirne Yolu’na bağlantıları da bulunuyor.

Basın Ekspres konut projeleri içinde özel bir lokasyonda bulunan projeni  pirim potansiyeli bölge fiyatlarına bakıldığında  oldukça cazip görünüyor.


Karat 34 Ödeme Planı

Temmuz 2017’de teslim edilmesi planlanan Karat 34’ten konut ya da ofis almak isteyenler için lansman kapsamında 36 aya kadar 0 (sıfır) faiz ile satış seçenekleri bulunuyor.

Lansman öncesi satışları başlayan ve  lansman sonrası kampanyaları ile birlikte bir yıl içerisinde satışların bitirileceği düşünülüyor.

Karat 34 Fiyat

Lansman dönemi en düşül birim metrekare fiyatı 6150 lira + KDV olarak sunuluyor.
Projenin %40’ı ofis ve %60’ı rezidans olarak tasarlanmış. Satışlar olarak da her iki taraftanda eşit sayıda satış gerçekleşmiş.

Karat 34 mevcut silüet korunarak 78 metre kotun olduğu bölgede 61 kot yükseliğinde yapı inşa edilecek.

28 adet ticari ünitenin bulunduğu projede bir kısım tek katlı ve bir kısım 3 katlı olarak tasarlanmış. Ayrıca VİP ofis adında kullanılabilecek mekanlar oluşturulmuş.

Karat 34 Nerede
 
Sağlık kurumları, alışveriş merkezleri, uluslararası kongre ve fuar alanı, ticaret merkezlerine yakınlığıyla dikkat çeken 'Karat 34', TEM ve E-5'in kesişme noktasında Atatürk Havalimanı’na 5 dakika mesafede konumlanıyor.

KARAT 34 AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI