19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriKalekent'te fiyatlar 287 bin TL'den başlıyor!

Kalekent’te fiyatlar 287 bin TL’den başlıyor!

Avrupa Yakası'nın son yıllarda hızla gelişen bölgesi Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Kale Kent projesi 2 etaptan meydana geliyor. Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında inşa edilen proje, 100 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 

Kalekent nerede?

Alışveriş merkezlerine ve hastaneye 5 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika uzaklıkta bulunan Kalekent Beylikdüzü projesi  35 blokta, 1.471 adet konuttan oluşuyor. 

Kalekent'te fiyatlar

Tamamlandığında yatırımcılarına en az yüzde 50 prim yapması beklenen Kalekent projesinde daire fiyatları 287 bin liradan başlayarak yükseliyor.

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin ulunduğu Kalekent projesinin 1. etapta teslimlerin 2015 yılı Aralık ayında, 2. etapta ise teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. 

Kalekent projesinde seyir terasları, Türk hamamı, sauna, yürüyüş ve bisiklet parkurları, su oyunları, tenis kortu, yapay adalar, açık ve kapalı yüzme havuzları, su basamakları, fitness center gibi sosyal aktivite alanları bulunuyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI