20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaYazlık ProjelerJardin Eden'e “En İyi Müstakil Konut' Ödülü

Jardin Eden’e “En İyi Müstakil Konut’ Ödülü

Bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen gayrimenkul sektörünün enlerini seçen Sign Of The City Awards, 'En İyi Müstakil Konut’ ödülüne Pana Yapı'nın Çeşme’de inşa ettiği A+ villa projesi “Jardin Eden”i layık gördü.

Jardin Eden Daire Tipleri

124 bin metrekarelik bir alan üzerinde 118 villa ve 6 konağın inşa edileceği projede, 3+1, 4+1 ve 6+2 daire tipleri mevcut. Satışta olan İlk etapta ise 44 villa 6 konak bulunuyor. İlk etap satışlarının yüzde 80’inin kısa bir sürede tamamlanması ve ikinci etap villalar için gelen yoğun talep nedeniyle Pana Yapı, 2. etapta sınırlı sayıdaki villa için ön talep almaya başlayacak. İkinci Etapta yer alan villa ve konakların ilk fazının 2018 yılı Haziran ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Jardin Eden Satış Fiyatları

Yatırımcılarına, yeşil ve mavinin buluştuğu noktada çiçek kokuları arasında huzurlu bir yaşam vadediyor Jardin Eden satış fiyatları ise 1 milyon 735 bin TL – 2 milyon 148 bin TL arasında değişiyor.

'Ödülden Gurur Duyuyoruz'

Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, aldıkları ödülün gururunu yaşadıklarını ifade etti. Jardin Eden'in; Güney Fransa ve Ege mimarisinden esinlenilerek ve harmanlayarak hayata geçirdiklerini söyleyen Şaşmaz, projenin doğanın dengesini gözeterek, bulunduğu araziye uyum sağlayacak bir formda hayata geçirildiğini dile getirdi. 

Jardin Eden'de Zengin Sosyal Olanaklar

Jardin Eden projesinde, her villa ve her sokak denize bakıyor. Jardin Eden içerisinde; her villaya özel havuz, çocuk havuzları, fitness, sauna ve hamam, 24 saat özel güvenlik, housekeeping hizmeti, zeytin atölyesi, gençlik merkezi, butik fırın, market, cafe ve restoran gibi çok geniş sosyaldonatıları barındırıyor. 


 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI