22 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaEditörün SeçtikleriİstMarina'da konut teslimleriyle birlikte yaşam da başlıyor

İstMarina’da konut teslimleriyle birlikte yaşam da başlıyor

DAP Yapı tarafından Kartal'da yapımı tamamlanan İstmarina projesinde konut teslimleriyle birlikte yaşam da başlıyor.

Kartal sahil yolu üzerinde Emlak Konut GYO’ya ait 64 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde arsa karşılığı gelir paylaşımı usulüyle DAP Yapı tarafından projelendirilen İstMarina projesinde konut teslimleri başladı, önümüzdeki günlerde taşınmalarla birlikte yaşam da başlayacak.

İstanbul’un simgesi olacak konut projelerinden biri olan İstMarina özgün mimarisiyle uluslararası yarışmalarda “Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi” ödüllerine lâyık görüldü. Yatırımcılardan da yoğun ilgi gören proje; 31 ve 39 katlı 5 blokta büyüklükleri 34 ile 720 metrekare arasında değişen 1+0’dan 5+1’e değişen kat planlarında 1463 konut&ofis ünitelerinden, içinde 258 mağazanın yer aldığı bir AVM’den, bir otelden, bir özel okuldan, bir özel hastaneden ve bir de marinadan meydana geliyor.

İstmarina’da konut teslimlerinin başlaması nedeniyle bir açıklama yapan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz “Sadece Türkiye’nin değil dünyanın en özel projelerinden birini hayata geçirmenin heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Daire sahiplerini arıyor ve teslimler için randevu veriyoruz. İhale sürecinden bugüne kadar inanılmaz bir çalışmaya imza atıldı. Lansmandan bu yana özellikle topraktan satın alınan bazı ünitelerde yüzde 250’yi bulan primlere ulaşıldı. Sadece altyapısına 45 milyon TL yatırım yaptığımız bir proje oldu. Projemizin içerisinde yer alan özel okulumuz da yeni eğitim öğretim yılına başladı. İstMarina AVM’de ise sona yaklaştık. Acıbadem Hastanesi’nde de çalışmalar hızla devam ediyor. Yakın zamanda hastanenin açılışı da gerçekleşecek. İstMarina AVM muhteşem manzarası, gurme restoranları ile başta bölge halkı olmak üzere İstanbulluların hatta turistlerin uğrak noktası haline gelecek. İstanbul’a ve ülkemize anıt binalar, sembol eserler kazandırmaya devam ederken, halkımızın yararlanması için de DAP Yapı olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. DAP Yapı olarak bu güne kadar geliştirdiğimiz projeler, elde ettiğimiz ödüller ve prim getirileri ile çok olumlu geri dönüşler alıyoruz“ dedi.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

1 Yorum

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI