27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaYeni ProjelerİstMarina’da 340 bin liraya muhteşem deniz manzaralı ofisler!

İstMarina’da 340 bin liraya muhteşem deniz manzaralı ofisler!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstMarina Satış Ofisi'nde bugün basın mensupları ile gerçekleştirilen sohbet toplantısında, sektör ve DAP Yapı'nın projelerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Öncelikle İstMarina projesi ile ilgili değerlendirme yapan Ziya Yılmaz ''Kartal bölgesinde çok proje ürettik sizler buna tanıksınız. Şuan hastane yapıyoruz, hastanenin hafriyatına başladık. Zemin bu bölgede çok sağlam. 28 metre 30 metre aşşağı indik, Türkiye'nin en büyük şantiyelerinden bir tanesi burası. Bazı kulelerimizin otopark ve çarşı katı bittti, rezidans katlarına başladık. 2017'nin ikinci 6 aylık diliminde teslimlere başlayacağız. Hastanesi, okulu, camisiyle, yol ve kavşakları ile 2014-15 yılının dünya 1.si olan projemiz, alan dostlarımızın huzuruna çıkacak. Kavşaklar ve yollar için çok ciddi yatırımlar yaptık. Kartal'ın bütün alt yapısı bu bölgeden geçiyordu bunları da sıfırlamış olduk. Muazzam bir alt yapı oldu, projenin zor tarafını geçtik. Bazı kuleler konut katında devam ediyor. Kalıp ve demirde yaklaşık 1000 kişi çalışıyor yani ilerleyen zamanda burada ortalama 2.500 insan çalışacak. Proje 4-6 ay sonra iyi bir seviye katetmiş olacak” dedi.

İstMarina’da ofisler satışa çıktı

Yılmaz, “Kartal sahilinde hayata geçirdikleri dünyanın en iyi karma projeleri arasında gösterilen İstMarina'da ticari ofislerin satışlarına başladıklarını ve yaklaşık yüzde 40'a yakın bir talep aldıklarını belirterek, şöyle devam etti: ''Ön talep toplamaya başladık. 100 ofis ve 10 dükkan olmak üzere 10 ticari bağımsız bölümden oluşan İstMarina Ofis'e gösterilen ilgiden dolayı çok memnunuz. İstMarina ofis tüm fonksiyonların bir arada yer aldığı yeni iş ve yaşam merkezi olacak. AVM dışında satışa çıkmayan bölgemiz kalmayacak. Ofis anlamında muazzam bir ihtiyacı karşılamış olacağız.” diye konuştu.
 
Kartal, İstanbul’un yatırım değeri en yüksek bölgesi!

“İstanbul'un şu anda yatırım değeri en yüksek bölgesinin Kartal olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz: ''Kartal'ı ve çevresini bu denli değerli kılan en önemli etken Sabiha Gökçen Havalimanı… Bu sayede dünyaya erişim çok kolay. Türkiye'nin büyük şirketlerinin yönetim yerleri Kartal ve çevresinde. İş dünyasının yanında, markalı konut projelerinin merkezi de Kartal oldu. İnsanlar Kartal'dan sadece yatırım yapmak için değil, ailesiyle birlikte yaşamak için de ev ve ofis satın alıyorlar.'' dedi.
 
DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, basın toplantısı sonrası hayata geçireceği projeleri ve İstmarina ofisleri hakkında gazetecilerinin sorularını yanıtladı.

"Düşünün ki, denize sıfır muhteşem bir ofisiniz var"

Yılmaz “İstmarina 2014-2015 yılında dünyanın en iyi projesi seçildi. İçerisinde Acıbadem Hastanesi, AVM’si, konutları, rezidansları, okulu ve iş merkezi olan farklı bir proje. Burada ofis alanların; hem hastaneye hem eğitim alanlarına hem de deniz ve marina alanına komşu olmasının yanı sıra, istediklerinde AVM’de ihtiyaçlarını da karşılayabilecekler. En önemlisi denize sıfır konumda muhteşem bir manzaraya sahip proje İstmarina’dan ofis sahibi olmuş olunacak.” diye söyledi.

RÖPORTAJI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Anadolu Yakası’nın merkez bölgesinde bir proje…

Yılmaz, bölgeyi şu sözlerle anlattı: “Zahalit projesinin tam önünde hayata geçirilen İstMarina ile o projeye de başlanılmış olunuyor. Arkamızda yaklaşık 45 bin konut yapılacak. Bu da E-5 ve sahil bandı arasında 140 bin kişinin yaşayacağını gösteriyor. Böylelikle sadece Anadolu Yakası’nın değil Avrupa Yakası’nın da en prestijli kulelerin, ofislerin, AVM’lerin ve otellerin olduğu bir bölge olacak burası. Büyükşehirin de yaptığı çalışmada, Anadolu Yakası’nın konumlandırılmış merkez bölgelerinden bir tanesidir. Zahalit projesi de aslında bunun için çizilmiştir. Ulaşımı, havaalanı ve marinanın yapılmasıyla beraber burası çok farklı bir prestij bölgesi haline gelecektir diye düşünüyoruz.

Ofis blokları 6 bin 800 liradan başlıyor

Ofis bloklarında metrekare birim fiyatlarının 6 bin 800 lira ile 10 bin lira arasında değiştiğini söyleyen Yılmaz, 340 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan ofislerin 1,5 sene içerisinde teslim etmiş olacaklarını da belirtti.

Türkiye’nin 3. büyük caddesi yapılacak

Ziya Yılmaz, 206 dönüme sahip arazide konumlandırılacak olan projeyi şöyle tanımladı:
“3000 bağımsız bölüm ve 1200 metrekarelik caddeden meydana gelecek proje, ülkemizin tek planlanmış caddesi olacak. Anadolu Yakası’nda bir Alemdağ, bir de Bağdat Caddesi vardır. Ama Pendik'te inşa edeceğimiz proje; mağazaların, otoparkların, hayvanat bahçesinin de olacağı muazzam kurgulanmış 5 milyon insana hitap edecek bir cadde olacak.” dedi ve sözlerini bitirdi.

3 yıla 33 ödül sığdırdı

Adam Kule'nin satışlarına da değinen Yılmaz: ''Satışı iyi gidiyor, yıl sonuna kadar yüzde 80'ini satmayı planlıyorduk, şu an yüzde 70'ini satmış durumdayız. Adam Kule'ye çok güzel bir talep oldu. Ayrıca 3 yılda 33 tane ödül aldık. Bu ödüllerde sizin katkınız çok büyük, ilk Dalga Kule'yi yarışmaya göndermiştik o kadar projenin içerisinde birinci oldu. Böyle güzel şeyler yaşıyoruz. Z Ofis ile Guiness Rekorlar Kitabı'na başvurduk, dünyanın en büyük Z harfi olma özelliği ile katılım sağlıyoruz.” dedi ve sözlerine son verdi.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ayşe Özlem KURUCA/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI