19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut Projeleriİstanbul’un en yeşil projesi Nef Bahçelievler’in yüzde 25’i tamanlandı

İstanbul’un en yeşil projesi Nef Bahçelievler’in yüzde 25’i tamanlandı

İstanbul’un en yeşil projesi, doğaya verdiği önemle ödüllü Nef Bahçelievler projesinin yüzde yüzde 25’i tamamlanmış durumda bulunuyor. İlk çeyreği tamalanan ve Aralık 2018'de teslimlerin başlaması plananlan proje Emlak Konut’un başlattığı Gyoder’in de katıldığı 20 yıl vadeyle konut kampanyasında yer alıyor. İstanbul Bahçelievler’de hayata geçen Nef Bahçelievler’den Emlak Konut’un başlattığı  5 peşin, 60 ay 0 faiz, 10 yılda yüzde 0,45, 20 yılda ise 0,79 faizle konut kampanyasıyla ev sahibi olma fırsatı veriliyor.

Çifte kampanya
Üstelik THY’yle anlaşma yapan ve kampanya başlatan Nef, 20 yıl vade kapmayasının yanında bir THY’yle uçanlara indirim kampanyası sunuyor.  Bahçelievler projesi kapsamında 1+1 ve 2+1 evlerde 5 bin mil karşılığında 15 bin TL değerinde, 3+1 ve 4+1 evlerde ise 10 bin mil karşılığında 35 bin TL değerinde indirim çeki sunuyor.

Özelliler
Nef Bahçelievler,  6 ile 20 kat arasında değişen yükseklikte 10 blok yer alıyor. Projede kapıları bahçeye açılan bin 23 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor. Nef Bahçelievler’de yer alan 1+1, 2+1 ve 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinin büyüklüğü 40 ile 280 metrekare arasında değişiyor.  İstanbul’un en yeşil projesi Nef Bahçelievler’in uluslararası tasarım yarışması SPDO Architects ödülünü kazandı.  

Donatılar
Her detayı özenle tasarlanan proje, kendine has kültürü ve yaşantısıyla İstanbul’un en rağbet gören semtlerinden Bahçelievler’de yer alıyor. Proje, özel tasarlanmış peyzaj alanlarıyla 'içinden doğa geçen evler sloganını' sonuna kadar hak ettiğini gösteriyor. Nef Bahçelievler’in önünde ve yanında yaklaşık 20 bin metrekarelik bir park alanı yer alıyor.  Bunların yanı sıra havuz alanları, özel tasarım sokak lambaları, saat kulesi, seramik-marangoz atölyesi, dinlenme bahçeleri de projede yerini alıyor. Projede çocuklar da özellikle düşünülmüş. Play Station Odası başta oyun alanlarının yanı sıra, hobi alanları, ağaç evler, çocuk tasarım ve tarım alanları bulunuyor.

Teslim ve fiyatlar
Nef Bahçelievler'de ilk anahtar teslim tarihi yakın bir zamanda. Nef Bahçelievler'de teslimlerin Aralık 2018'de yapılması planlanıyor. Projede en düşük konut fiyatı 480 bin TL'den başlıyor. Fiyatlar 2.500.000 TL'ye kadar yükseliyor. 
 
Lokasyon 
Nef Bahçelievler lokasyon olarak E5'e, 1.2 kilometre, TEM'e 6.3 kilometre, Keresteciler Tramvay Durağı yakınında, Atatürk Havalimanı5.9 kilometre, Haliç Köprüsüne 6.1 kilometre ve Metrobüse 1.2 kilometre mesafede konumlanıyor.

İletişim
Tel: 444 9 632
Web: www.nefbahcelievler.com

PROJE BİLGİ FORMU

Burak Öz
Burak Öz
İstanbul Matbaa Meslek Lisesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fotoğraf Bölümü önlisans, Selçuk Üniversitesi Gazetecilik lisans, Marmara Üniversitesi Genel Gazetecilik yüksek lisans mezunu. 1990'larda öldürülen gazetecileri konu alan yüksek lisans tez çalışması var. Bugüne kadar Hürriyet (staj), BirGün, Karşı gazetelerinde ve çeşitli internet sitelerinde yüzlerce haberi imzalı ve imzasız şekilde yer aldı. Sarı Basın Kartı taşıma hakkını yaklaşık 10 yıl önce kazandı. Orta düzey İngilizce, 10 parmak F klavye, Photoshop bilgisine sahip.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI