24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut Projeleri"İstanbul'da böyle fiyatlarda konut görülmedi"

“İstanbul’da böyle fiyatlarda konut görülmedi”

Nef Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, Nef Çekmeköy projesiyle İstanbullulara, İstanbul'da "görülmemiş fiyatlarla" konut sahibi olma imkanı sunduklarını belirtti.

Nef Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Çelik, Nef Çekmeköy projesiyle İstanbullulara, İstanbul’da “görülmemiş fiyatlarla” konut sahibi olma imkanı sunduklarını belirtti.

Nef ve Fiba Holding iş birliğiyle hayata geçirilen Nef Çekmeköy projesinin ikinci etabı olan Nef Ormantepe; Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ve Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin tarafından bir otelde düzenlenen lansmanla tanıtıldı.

“Projede 497 konut ilk etaptaki fiyatlarla satışa çıkıyor”

Çelik, lansmanın ardından Emlakdream.com’a yaptığı açıklamada, projenin Çekmeköy’de 230 dönüm büyüklüğünde önemli bir arsa üzerine yapıldığını söyledi.

Bunun 50 dönümünün yeşil alana ayrıldığını aktaran Çelik, “Geri kalan 180 dönümlük arazide 3 proje oluşturduk. Bunun ilki Çamlıtepe’ydi. Bundan 2-3 hafta kadar önce sadece 2 günde 497 konut bekleyen müşteriler tarafından satın alındı.” dedi.

Çelik, ikinci proje olan Nef Ormantepe projesinin lansmanını yaptıklarını anımsatarak, “Toplam 401 konuttan oluşuyor. 1+1’den 3+1’e kadar, 66 metrekareden 229 metrekare arasında değişen büyüklüklerde konutlar var. Fiyatlar gayet uygun. İlk projede hem mimari açıdan güzellik hem de fiyatların uygunluğu başarıyı getirmişti. Bunda da herhangi bir değişiklik yapmadan aynı fiyatlarla satışa çıkıyoruz.” diye konuştu.

“İstanbul’da duyulmayan fiyatlar”

Projenin imkanlarına değinen Çelik, şu bilgileri verdi:

“Çok güzel bir proje oldu. Az katlı mimari, çok düşük yoğunluk, oldukça fazla yeşil alan, biyolojik göletler… Oldukça nitelikli bir proje. İki farklı mimari disiplinin buluştuğu bir proje oldu. Fiyat da İstanbul’da duymaya alışık olmadığınız 4 bin, 4 bin 500 TL bareminde. 1+1’ler 299 bin, 1,5+1’ler 399 bin, 2+1’ler 429 bin ve 3+1’ler 649 bin liradan satışa çıkıyor. Proje, 2020’de faaliyete geçecek Çekmeköy metro durağının yanı başında inşa ediliyor. Böylece konutların olduğu yerden Maslak ve Levent’e 15 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 10 dakika içerisinde ulaşmak mümkün olacak. Projede açık Foldhome ünitelere de yer verildi.”

“Aileler hayal ettikleri yaşama kavuşacak”

Selçuk Çelik, Nef ve Fiba Grubu gibi iki önemli markanın ortak çalışmasının projeye duyulan güveni artırdığını belirterek, “İlk projeyle çok ciddi başarı yakaladık. Şimdi ikinci projemiz Nef Ormantepe’de de elimizi taşın altına koyuyoruz ve ekonomiye canlılık kazandırmak için lansmana özel fiyatlarla ve aynı şartlarla, planladığımızdan çok daha önce satışa çıkıyoruz. 3 projenin satışının tamamını, 4 yıllık bir süreçte bitirmeyi planlarken sanırım çok daha hızlı hareket edeceğiz. İstanbul’un tek eğitim vadisinin yanında hayat bulan bu projede aileler, öğrenciler ve profesyoneller hayal ettikleri yaşam alanına kavuşacaklar.” ifadelerini kullandı.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI