20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaSektörden Haberlerİstanbul Tower 205, ‘Devam Eden En İyi Ofis’ Ödülününe Layık Görüldü

İstanbul Tower 205, ‘Devam Eden En İyi Ofis’ Ödülününe Layık Görüldü

Metal Yapı Konut ve Zincir Yapı birlikteliğiyle, Büyükdere Caddesi üzerinde inşası devam eden  İstanbul Tower 205 ofis  projesi, Hürriyet gazetesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen, çevreci ve sürdürülebilir vizyona sahip inşaat ve gayrimenkul projelerinin değerlendirildiği Sign of the City Awards'ta "Devam Eden En İyi Ofis" ödülüne kategorisinde Birincilik Ödülünü kazandı.
 
21 bin metrekarelik arsa üzerinde; 228 metre yüksekliğe sahip, 61 katlı olarak hayata geçirilecek olan İstanbul Tower 205'te tüm sistemler konfor öncelikli kriterlere göre incelikle tasarlandı. Üç boyutlu cephe tasarımı ile öne çıkan proje, bölgede kendine ait yeşil alanı olan ilk bina olma özelliğini de taşıyacak. Uluslararası teknik kriterlere göre tasarlanan İstanbul Tower 205, “LEED Platinum” kalite standardına sahip, tamamen çevreci ve tasarruf odaklı olarak inşa ediliyor.Türkiye'nin en hızlı asansörlerine de sahip olacak proje, her alanda  en yüksek standardı hedefliyor.
 
Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, ödülle ilgili şunları söyledi:
‘’Sign of the City Awards sektöre değer katan, rekabeti destekleyen, başarılı, kaliteli, sürdürülebilir projeleri motive eden ve uluslararası platformda da önemli bir yere sahip bir etkinlik. Metal Yapı Konut’un prestijliprojelerinden biri olan İstanbul Tower 205'in böyle önemli bir ödüle layık görülmesi bizlere gurur veriyor. Önümüzdeki dönemde de hayata geçireceğimiz projelerde her detayı incelikle planlayıp, yüksek standartlı teknoloji ile modern mimari anlayışı başarılı bir şekilde bütünleştirmeye devam edeceğiz.’’

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI