27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaSektörden Haberlerİstanbul Projeleri Emlak Fiyatlarını Yükseltti

İstanbul Projeleri Emlak Fiyatlarını Yükseltti

Özellikle kentsel dönüşüm projeleri emlak fiyatlarının artması konusunda birinci sırada yer alıyor. Yeni eklenen projelerle artan emlak fiyatları yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Daire Fiyatlarında Otopark Birinci Etken

Sahip olduğu malın güvende kalmasını sağlayan projeleri tercih eden İstanbullular, özelikle doğru planlanmış evleri tercih ediyor.  Bu durum da ihtiyaçların dikkate alınarak giderilmesine yönelik adımlar atılması ve konforlu mekânların yaratılması üzerinde olumlu etkiler gösteriyor.

Ulaşım İmkânlarıyla Birlikte Artan Fiyatlar

Ulaşım imkânları ile desteklenen bölgelerde hayata geçirilen projeler de fiyatlar üzerinde etkisini gösteriyor.  Söğütlüçeşme ile Beylikdüzü arasında yapılan metrobüs hattı ile birlikte bu hat üzerinde bulunan semtlerde emlak fiyatları hızlı artış gösterdi.

Bir diğeri de İstanbul’un sur içi denilen Yedikule, Kocamustafapaşa, Aksaray bölgelerindeki yeni binalarda oldu. Bu bölgeye çok yakın olan Kazlıçeşme ve Yenikapı istasyonları sayesinde Marmaray ile Anadolu yakasına geçişler kolaylaştı. Zeytinburnu ve Bakırköy bölgelerindeki yeni projeler ve son olarak eklenen Avrasya Tüneli projesi fiyatlar üzerinde oldukça etkili hale geldi. 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI