19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut Projeleriİstanbul Aydos Konakları konut projesi

İstanbul Aydos Konakları konut projesi

Sultanbeyli'de projelendirilen Aydos Konakları'nda lansman avantajına sahip sınırlı sayıdaki dairede satış fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.

İstanbul Anadolu Yakası ilçelerinden Sultanbeyli‘deki Mehmet Akif Mahallesi’nde 8 katlı 4 blok halinde projelendirilen Aydos Konakları Çiftkurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Aydos Konakları projesinde satış fiyatları, kat planları ve örnek daire

Lansman satış fırsatlarında son yaklaşılan projede az sayıda dairede 295 bin liradan başlayan fiyat avantajları kısa bir süre sonra sona erecek. Örnek dairenin olmadığı projede büyüklükleri 108 – 113 metrekare arasında değişen 2+1 ve 181 – 193 metrekare arasında değişen 4+1 çatı ve bahçe dubleksleri inşa ediliyor.

Aydos Konakları projesinin konumu ve sosyal alanlar

Proje; Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy – Sancaktepe – Sultanbeyli metro hattının yapımı devam eden bölge istasyonuna yaklaşık 1.1 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 8, TEM Otoyolu Anadolu istikameti birkaç kilometre mesafede bulunurken projenin bulunduğu lokasyondan tüm boğaz köprülerinin bağlantı yollarına da kolay erişim sağlanıyor.

Aydos Ormanları’nın hemen yanı başında bulunan projenin de yüzde 80’i peyzajlı yeşil alanlara ayrılmış durumda. İlerde projede yaşama imkânına sahip olacak Aydos Konakları sakinleri ormanlık alan içinde paintball oynama ve atv araçlarıyla doğa keşfi yapma şansı bulabilecekleri gibi aynı zamanda bu alanda piknik ve yürüyüş yapma fırsatı da yakalayacaklar. Projenin kendi sosyal donatı alanları arasında ise çocuklar için oyun alanları, yarım basketbol sahası (tek pota), 3 katlı kapalı otopark, kafe ve restoran, fitness salonu ve güvenlik bulunacak.

Aydos Konakları nerede?

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI