15 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaSektörden Haberlerİş ve Ticaret Dünyası Bu Köşede Buluşuyor..

İş ve Ticaret Dünyası Bu Köşede Buluşuyor..

İşletmelerin tüm ihtiyaçlarını bir arada görebileceği entegre bir yapıya sahip olan İş Modern Corner’da; ofis, perakende veya toptan satış için showroomlar ve sevkiyatla stok kontrolünün kolayca yürütülebileceği depolar yer alıyor.
 
Çalışma verimliliğini arttırıcı, zaman ve maliyet kaybını en aza indiren bir konseptle inşa edilen ve Sinpaş Yapı imzasını taşıyan İş Modern Corner, Sinpaş'ın 42 yıldır müşterilerine verdiği güven ve günün ihtiyaçlarını karşılama potansiyelinin bir yansıması olarak geliştirildi.
 
9.500 metrekarelik alan üzerinde 6 kattan oluşan İş Modern Corner, Yaklaşık 220 bin kişiye istihdam sağlayan, 15 bine yakın faal firmasının üretimleriyle ülke ekonomisine yıllık ortalama 6 milyar dolar katma değer üreten İkitelli Organize Sanayi Bölgesinin hemen yanı başında yer alıyor.
 
İş Modern Corner’dan, Uluslararası Atatürk Havalimanı’na ve üçüncü havaalanı bağlantı yolu olan Kuzey Marmara Otoyolu’na da kolayca ulaşım sağlanıyor. Avrupa’nın önemli fuar merkezlerinden biri olan CNREXPO Fuar Merkezi’nin yakınında yer alan İş Modern Corner, her sektöre fuar zamanlama imkanı veriyor.
 
2015 yılında lanse edilen ve Basın Ekspres yolunun Başakşehir istikametinde inşa edilen projenin kaba inşaatı ise bitmek üzere. Projenin farklı üniteleri için farklı mottalar geliştiren Sinpaş'ın müşterilerine sunduğu özel imkânları ise şöyle sıralayabiliriz:
 
İşini bilenlerin yönetim üssü:
İşinizi tek bir yapıda bütünleştirebileceğiniz ya da işinizin gereği geniş bir çalışma alanına sahip olabileceğiniz İş Modern Corner’da, gündüzleri bolca günışığından faydalanabilen ferah ofis alanları yer alıyor. Bilişimden otomotive, gıdadan tekstile bir arada çoklu çalışmayı gerektiren işler için de ideal yapıya sahip olan Corner Ofis, 5 metre kat yüksekliği ve 7 ila 9 metre aks aralığıyla çalışanlara rahat bir ortam sağlıyor. İş Modern Corner, sürekli ulaşım imkânları, Basın Ekspres Yolu ve TEM Otoyolu bağlantılarıyla çalışanların kolayca iş yerlerine ulaşmasını sağlayacak konuma sahip.
 
Üretime elverişli tasarım:
İş Modern Corner içerisinde tekstilden mobilyaya, giyimden matbaaya, gıdadan otomotive her sektöre uygun imalat alanları Corner Atölye çatısı altında yer alacak. Üretim için gerekli tüm ekipmanların bir arada çalışmasını sağlayacak izole bir ortama sahip Corner Atölye, baskıdan boyaya, doğramadan prese birçok işin aynı anda yürütülmesine imkân verilecek. Ayrıca hammadde temini sürecinde sevkiyatı kolaylaştırıcı fonksiyona sahip olacak.
 
CORNERSHOWROOM farkı:
Tekstilden gıdaya, inşaattan otomotive, elektrikten elektroniğe, medikalden matbaacılığa kadar her sektöre uygun showroom alanlarını bünyesinde bulunduran İş Modern Corner’da, perakende mağazacılık ve teşhir amaçlı kullanabilecek Corner Showroom alanları firmaların pazarlama gücünü ortaya koymada rol alacak. Zemin katta yer alacak olan geniş showroom alanları; teknomarketler, yapı marketler ve hipermarketler gibi perakende sektöründe hizmet veren firmaların tercih ettiği özellikte olacak.
 
CORNER DEPO da var:
Dışarıdan araç rampaları, iç mekânda geniş aks aralığı WAREHOUSE ve yüksek tavanlı yapısıyla her kata kolayca araç erişimi sağlayan İş Modern Corner, depolama ve sevkiyat ihtiyaçlarının kolayca yürütebileceği bir alana sahip olacak şekilde tasarlandı. Corner Depo’da her türlü depolama, tasnifleme, sevkiyat yönetimi ve paketleme işleri yapılabilir, sevkiyat araçları deponun içine kadar alınabilir, yükleme ve boşaltma işleri aynı yerde, anında gerçekleştirilebilecek.
 
İş Modern Corner'ı farklı kılan diğer yönler ise şunlar:
 
• Yüksek görünürlük, modern cephe
• Açılabilir pencereler, bol gün ışığı
• 7 ila 9 m aks aralığı
• 5 m kat yüksekliği
• Kesintisiz hizmet veren CCTV
• 140 araçlık otopark alanı
• Yeme – içme alanları
• Dinlenme terasları
• Peyzaj alanla
 
İş Modern Corner 100 Milyon liralık değeri ile Sinpaş Ticari Gayrimenkul yatırımlarının önemli bir halkası olacak ve Mart 2017'de bitirilecek.
 
Mehmet Canıtatlı / Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI