19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut Projeleriİş GYO’nun Devam Eden Gayrimenkul Projeleri

İş GYO’nun Devam Eden Gayrimenkul Projeleri

Bugüne kadar, İstanbul Tuzla’da Çınarlı Bahçe konut projesini , Taksim’de Ofis Lamartine projesini , İstanbul Marmara Park AVM’yi , Real Hipermarket Binası’nı , Kanyon AVM’yi ve İş Kuleleri Kompleksini tamamlayıp bitiren İş GYO’nun İstanbul Finans Merkezi’nde , Tuzla’da Teknoloji ve Operasyon Merkezi ile birlikte Kartal’daki Manzara Adalar , İzmir’de Ege Perla ve Topkapı’da Nef ile birlikte yaptıkları Inistanbul gayrimenkul projelerinde inşaat ve/veya satış faaliyetleri devam ediyor. Bu 3 gayrimenkul projesinden son haberler şöyle:
 
Manzara Adalar Projesi


 
İstanbul Kartal’da 36.700 M2 büyüklüğündeki arsa üzerinde 3 konut kulesi ve 2 ofis kulesinden oluşan Manzara Adalar’da bir de yatay ticari üniteler bulunuyor. Projede 975 ünite ve 46 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. Satış fiyatlarının 425 bin 750 Liradan başladığı başladığı proje ile ilgili detaylı bilgi için linki tıklayabilirsiniz.
 
MANZARA ADALAR GENEL BİLGİLER

 
Ege Perla Projesi


 
İzmir Konak’ta yapımı tamamlanan ve yaşamın başladığı Ege Perla projesinde kalan rezidans dairelerin ve ofislerin satışı devam ediyor. Proje, 18 bin 400 M2 büyüklüğündeki arsa üzerinde 2 kuleden ve yatay bir ticari bloktan oluşuyor. 111 dairenin ve 65 ofisin bulunduğu projede konutların satış fiyatları 247 bin Dolardan , ofislerin satış fiyatları 351 bin Dolardan başlıyor. Detaylı bilgi için linki tıklayabilirsiniz.
 
EGE PERLA GENEL BİLGİLER

 
Inistanbul Projesi


 
İstanbul Topkapı’da Şişecam’dan 2013 yılında satın alınan 80 bin 239 metrekare arsa üzerinde , Nef ile ortak olarak yapılan , 4 etaptan oluşan Inistanbul projesinde, toplam 13 blokta 2 bin 715 konut yapılacak. Satış fiyatlarının 433 bin Liradan başladığı ve Foldhome sisteminin uygulandığı proje ile ilgili detaylı bilgi için linki tıklayabilirsiniz.
 
INISTANBUL GENEL BİLGİLER 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI