23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaFırsat Projeleriİnistanbul Gala yüzde 1 peşinatla satışta!

İnistanbul Gala yüzde 1 peşinatla satışta!

Türkiye’nin öncü iki gayrimenkul markası İş GYO ve Nef’in, şehir yaşamına örnek teşkil etmesi amacıyla birlikte gerçekleştirecekleri İnistanbul Gala projesi İstanbul'un en merkezi lokasyonu Topkapı'da inşa ediliyor. 3 binin üzerinde bağımsız bölümden oluşan proje 470 milyon dolar yatırım değeri ile hayata geçiriliyor. 

İnistanbul Gala'da fiyatlar

İnistanbul Gala'da fiyatlar 320 bin TL’den başlayarak, yükseliyor. Konut sahibi olmak isteyenlereyüzde 25 peşin ödedikten sonra, banka kredisi ile ya da firma bünyesinde, 30 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor. Ayrıca yüzde 1 peşinat, yüzde 24 teslimde kalan tutar ise banka kredisi ile ödenebiliyor.

İnistanbul Gala nerede?

 İstanbul Topkapı’da, eski Şişecam fabrikasının bulunduğu 80 dönümlük arsa üzerinde yükselen proje, vutpaşa metro istasyonuna 100 metre  uzaklıkta inşa ediliyor. Projenin tramvay ve metrobüs hatlarına da doğrudan bağlantısı bulunuyor. Metro hattına yakınlığı ile dikkat çeken arsa, E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne yaklaşık 600 metre cepheye sahip.

İnistanbul Gala’nın sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, basketbol sahası, oyun alanları, fitness center, kapalı otopark, kreş, mescit, sinema, asansör ve güvenlik ile futbol alanları yer alıyor.

Projede daire teslimlerin ise; Aralık 2017’de gerçekleştirilmesi planlanıyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI