20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKonut Projeleriİnistanbul Gala Topkapı'da yüzde 1 peşinatla!

İnistanbul Gala Topkapı’da yüzde 1 peşinatla!

5 blok halinde toplam 1.140 üniteden meydana gelen İnistanbul Gala projesi İş GYO ve Nef ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. 

İstanbul Avrupa yakasında Topkapı'da Eski Şişe Cam Fabrikası'nın arazi üzerinde yaşama geçirilen İnistanbul Gala projesi Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında yükseliyor.

İnistanbul Gala projesi TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metrobüse ise 1 kilometre, E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 100 metre mesafede konumlanıyor. 

İnistanbul Gala projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı. Projedeki dairelerin büyüklükleri 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor.

25 bin 564 metrekare arsa alanı üzerine yayılan İnistanbul Gala projesinde daire fiyatları 320 bin liradan başlayarak yükseliyor. İnistanbul Gala ne zaman teslim sorusuna 2018 yılının ikinci çeyreği yanıtı veriliyor. 

İnistanbul Gala projesinde yüzde 25 peşinat ödendikten sonra 30 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor. Ayrıca yüzde 1 peşin, yüzde 24 teslimde kalan tutar ise banka kredisi ile 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor. 

İnistanbul Gala projesinde İki tarafı ağaçlı yürüyüş parkurları, koru ve piknik alanı, eğlence adası ve yarı olimpik yüzme havuzu gibi sosyal ve çevresel donatılar yer alıyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Maide KARADAĞ/Emlakdream.com

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI