27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut Projeleriİlker Dönmez: ‘Siz müşteri olun biz gerekli kolaylığı sağlıyoruz’

İlker Dönmez: ‘Siz müşteri olun biz gerekli kolaylığı sağlıyoruz’

Çengelköy Park Evleri projejesinin konseptinde yapılan değişiklikle proje sadece villa projesi olmaktan çıkarılarak, mahalle havasını yansıtan, eski İstanbul evlerinden izler taşıyan bir projeye dönüştürüldü. Projede bulunan villalardan 29 tanesinde tadilat yapılarak, konak konseptine dönüştürüldü. Hem projenin yeni konseptinin tanıtılması hem de projede başlatılan yeni kampanyanın lanse edilmesi amacı ile bir basın toplantısı düzenlendi.

BASIN TOPLANTISININ TAMAMINI AŞAĞIDAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

 
 
'Asıl amacımız yeni konseptimizi duyurmak'

Basın toplantısında konuşan William Turner ve Demirland GYG A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlker Dönmez, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Toplantıda lanse edilen kampanya ileilgili bilgi veren Dönmez: “Yeni kampanyamızda asıl amacımız, projemizi hatırlatarak, yeni konseptimizi duyurmak oldu. Projemizde fiyatlar dolar bazında. Büyük fiyatlı birimler için yatırımcılara yaklaşıyoruz. Banka kredisi kullanmak isteyenler için 3 banka ile anlaşmamız bulunuyor. Ama banka kredisi kullanmak istemeyenlere, kendi bünyemizde kolaylıklar sağlıyoruz. Doların yükselmesi sektör için büyük bir handikap. Biz dolar bazında satış yapıyoruz ama bugünkü kurdan çarpacağız diye bir kaidemiz yok. Siz müşteri olun, biz gerkeli kolaylığı sağlıyoruz." diye konuştu. 

EMLAKDREAM.COM'A ÖZEL RÖPORTAJI AŞAĞIDAKİ VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Çengelköy Park Evleri'nde fiyatlar
 
Projenin fiyatları ile ilgili bilgi veren İlker Dönmez rezidans bloğunda fiyatların 300 bin dolarla 1 milyon dolar arasında, villalarda 1 milyon 500 bin  dolar ile 2 milyon 500 bin dolar arasında, konaklarda ise 850 bin TL ile 1 milyon 250 bin dolar değiştiğini söyledi.


 
Çengelköy Park Evleri’nin değişen ortaklık yapısından bahseden İlker Dönmez: “ Projemizin arsa sahibi Dosso Dossi’ydi. İmzaladığımız sözleme gereği, sözleşmede belirlenen zaman içerisinde biz projemizin arsasını satın alıyoruz. Önce yüzde 10'unu, sonra yüzde 20'sini, sonra zamanı geldikçe, almamız gereken oranları alıyoruz. Selimoğlu İnşaat kendi içerisinde yeni bir yapılanmaya gittiği için, bizim ortaklığımızdan çıkmak istediler. Daha sonra ortaklığımızı William Turner katıldı.

Çengelköy Park Evleri’nde konak kültürünün de yeniden yaşatıldığını vurgulayan İlker Dönmez,  “Çengelköy Park Evleri, İstanbul’da yeni bir projenin uygulanabileceği, Boğaz’a bakan en büyük arsa üzerinde inşa edilmektedir. Boğazın eşsiz manzarası, özgün mimarisi ile villa yaşamının getirdiği sıkıcı ve tekil yaşamdan sıkılanlar için, komşuluk ilişkilerini geliştirmek isteyenlere hitap eden bir projedir. Güven ve huzuru evlere taşıyacak olan projede; bahçeli ve yatay yaşam imkanı ile birlikte ‘’Gerçekten Çengelköy’de’’ olmasının yanında sunduğu farklı yaşam fırsatları da mevcut” dedi.
 
Projenin gelişimi ile ilgili konuşan İlker Dönmez şunları söyledi: “Çok yakınımızdaki 16 dönümlük bir arazide, kat karşılığı sözleşme yaptık. Burada kentsel dönüşüme yönelik yapılaşmalar bulunuyor. Kat karşılığı sözleşmeler yaparak, o çevreyi yeniden yapılandırmayı hedefliyoruz."


 
Çengelköy Park Evleri nerede?
 
Çengelköy Park Evleri’nin Boğaziçi Köprüsüne 4,5 km mesafede, Fatih Sultan Mehmet köprüsüne 9,4 km uzaklıkta, Çengelköy sahiline 1,3 km ve Üsküdar’a 7,2 km mesafedeki merkezi konumu ile dikkat çekiyor. Ayrıca Mecidiyeköy-Altunizade-Çamlıca arasına yapılması planlanan teleferik ile Boğaz’ı teleferikle geçme imkanın yaşama geçmesi Çengelköy’e kısa sürede ulaşma imkanı sağlayacak.
 
2016 yılının başında konut teslimlerinin başlayacağı projede; kapalı- açık yüzme havuzları, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, buhar odası,  SPA merkezi, squash, basketbol ve yürüyüş parkuru gibi birçok sosyal donatı alanı bulunuyor.
 
 
DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com

 
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI