27 Mart 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut Projeleriİkon 16 Mudanya projesi

İkon 16 Mudanya projesi

İkon 16, Bursa'nın tarihi ve turistik kimliğiyle öne çıkan ilçesi Mudanya'da hayata geçiriliyor.

Tetra Grup ve Maya Konut işbirliğiyle Bursa‘nın Mudanya İlçesi Ömerbey Mahallesi’nde 26 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde az katlı 21 blok halinde projelendirilen İkon 16 projesi büyüklükleri 71 ile 278 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks kat planlarında 126 konuttan meydana geliyor.

İkon 16 projesinde sosyal alanlar

Projede inşa edilen konutların tamamının deniz manzarasına hakim olduğunu açıklayan Tetra Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ferik mahremiyete de önem verdiklerini ifade ederek evinin balkonunda oturanların birbirlerini göremeyecek şekilde planlandıklarını söyledi. Sosyal donatı alanları arasında açık yüzme havuzu, fitness salonu, açık ve kapalı otopark, sera bahçeleri, çocuklar için oyun parkı, kafe, sinema ve market bulunan projede engelli asansörleri de unutulmamış.

Tetra Grup hakkında 

2012 yılında kurulan Tetra Grup ilk önce inşaat malzemeleri üretim, tedarik, uygulama ve sevkiyatı alanlarında faaliyetlerini yapmaya başladı. Aynı zamanda bir mimarlık firmasını da bünyesinde bulunduran Grup 2016 yılında ilk gayrimenkul projeleri olan Millet Apartmanı’nı yaptıktan sonra ikinci projeleri olan İkon 16’ya başladı.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI