24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaSektörden Haberlerİç mimaride kurallar yeniden yazılıyor..

İç mimaride kurallar yeniden yazılıyor..

İç mimari alanında lider olmayı gözüne kestiren Arkiteam Mimarlık; genç ve dinamik ekibiyle sektörün lider firmalarının dev projelerine özgün tasarımlar geliştiriyor.

Emlak Konut GYO güvencesinde projeler geliştiren Cihan İnşaat, Sıtar İnşaat, Baş Yapı ve Torkam İnşaat gibi firmaların yanı sıra Artaş İnşaat – Avrupa Konutları ve İhlas Yapı gibi gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarına iç mimari tasarımlarıyla özgün çözümler sunan Arkiteam Mimarlık; genç mimari kadrosuyla başta satış ofisi ve örnek daire çözümleri olmak üzere iç mimari alanında özgün projeler üreten ve çalışmalarının her aşamasında işverenini takımının bir parçası haline getirmeyi benimseyerek özgün ve modern tasarımlarıyla kısa sürede kendi alanında ayrışmayı başardı.

Arkiteam’a İtalya’da ödül

Konya’da hayata geçirdiği Tema Şehir satış ofisiyle, İtalya’da düzenlenen dünyanın en saygın tasarım ödüllerinden A Design Award’ı kazanan Arkiteam Mimarlık’ın genç mimar ekibi, önümüzdeki yıllarda Türkiye’ye yeni ödüller kazandırmayı hedefliyor.

Yeni tasarım trendleri çok yakından takip ediyoruz

Arkiteam Mimarlık Kurucu Ortağı Seda Dündar maketten satış yapan markalı konut projelerinin satış ofisi ve örnek dairelerini yaşayan bir konut izlenimi verme amacıyla tasarladıklarını belirterek yeni tasarım trendlerini yakından takip ettiklerini söyledi.  Günümüzde konut konseptlerinin değişmeye başladığını dile getiren Dündar bununla birlikte tüketici taleplerinin de değişmeye başladığını söyleyerek “Doğru lokasyonda, doğru daire seçeneklerini, doğru tüketici kitleye sunmak için önce tüketicinin neler istediğini öngörmek gerekiyor. Bu anlamda genç ekibimizle mimari çözümler sunmanın ötesinde güçlü bir pazar araştırması da yapıyoruz. Satış ofisi tasarımımızı belirlenen kitleye hitap edecek ve projenin konseptiyle bağdaşacak bir çizgide tasarlıyoruz. Bu noktada projenin konumu itibariyle sunduğu daireleri de en doğru şekilde çözümlemek ve yaşanabilir kılma amacıyla özgün iç mimari çözümleri oluşturuyoruz. Bugüne dek hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizi bu bilinçle geliştirdik ve kendini tekrar etmeyen, özgün, akılcı çözümler sunan çalışmalara imza attık. Bu çalışmalarımızla da kısa sürede gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarının iç mimari alanındaki çözüm ortağı olarak konumlandık. Sektörümüzdeki özgün çalışmalarımızı önümüzdeki yıllarda da sürdürerek kendi çizdiğimiz yolda ilerlemeyi ve ülkemize tasarım ödülleri kazandırmayı amaçlıyoruz.” dedi.

 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI