28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaFırsat ProjeleriHep İstanbul'dan 3 farklı ödeme alternatifi!

Hep İstanbul’dan 3 farklı ödeme alternatifi!

İstanbul Avrupa Yakası'nın son yıllardaki en gözde semtlerindebiri olan Esenyurt, özellikle ulaşım ağlarının gelişmesi ile birlikte, konut firmaları tarafından da yatırımcılar tarafından da yoğun olarak tercih edilen bir bölge. Yatırımcılarına yüksek kar vadeden bölgenin orta ve uzun vadede yüksek prim yapması öngörülüyor. Tekfen Emlak Geliştirme de Hep İstanbul projesi için Esenyurt bölgesini tercih etti. 

Hep İstanbul nerede?

Hep İstanbul projesi D 100 ve TEM bağlantı yollarının kesiştiği vadinin tam ortasında hayata geçiyor. Proje üçüncü havalimanına ve üçüncü köprü bağlantılarına olan mesafesi ile de çok merkezi bir noktada bulunuyor.

Hep İstanbul projesi lokasyonu kadar sahip olduğu geniş sosyal alanlar ile de fark yaratan projede; eniş peyzaj alanları, basketbol-futbol-tenis alanları, kapalı otopark, açık-kapalı yüzme havuzu ve oyun alanları yer alıyor. 

Hep İstanbul'da fiyatlar 

Hep İstanbul projesinde daire fiyatları ise 267 bin TL’den başlayarak dairenin büyüklüğüne ve konumuna göre artarak devam ediyor.

Hep İstanbul yaz kampanyası

Hep İstanbul projesinde  3 paketten oluşan yaz kampanyası başlattı. Yaz kampanyası kapsamında evin tamamını peşin ödeyenlere yüzde 6 indirim yapılıyor. Kampanyadaki ikinci pakete göre 15 bin TL peşinat ve minimum yüzde 50 banka kredisi kullananlar, kalan tutarı 1 yıl arayla Nisan 2016 ve Nisan 2017'de 2 taksitte ödeyebiliyor. Üçüncü pakette ise yüzde 50 peşin ödeme yapanlar kalanın yüzde 30 ve yüzde 20'lik kısmını bir yıl arayla 2016 ve 2017'de ödeyebiliyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ
 
Özlem ATİLA / Emlakdream.com

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI