19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriHayallerinizdeki mavi yolculuğa “Blue Lake” projesi ile çıkın!

Hayallerinizdeki mavi yolculuğa “Blue Lake” projesi ile çıkın!

Metal Yapı Konut ve Karmen Yapı imzası taşıyan Blue Lake Küçükçekmece projesi, göl kıyısında 38 bin metrekarelik arsa üzerine kuruluyor.  Her yaşam tarzına uygun ev tipleri ile dikkat çeken, 14 katlı 8 konut bloğundan oluşan projede 788 konut ve 22 mağaza mevcut durumda.

Küçükçekmece Gölü'ne sadece 85 metre uzaklıkta yer alan bir tarafı göl, diğer tarafı deniz ve yeşil alanlarla çevrili Blue Lake Küçükçekmece projesinin teslim tarihi Aralık 2017 olarak planlanıyor.

Blue Lake’de fiyatlar

Projede en düşük konut fiyatı 198 bin dolar, en düşük-en yüksek metrekare birim fiyatı ise 3 bin 100 dolar – 5 bin 660 dolar arası.

Projede konut alıcılarına banka kredisi kullanma gibi çeşitli ödeme planı ve seçeneklerinin yanı sıra Aralık ayı sonuna kadar sürecek kampanya ile de yüzde 25 peşinatla 60 ay sıfır faizle vade imkânı sunuluyor.

Blue Lake’de sosyal alanlar
 
Sosyal alanlarıyla kentin içinde yeni bir kent kültürü oluşturmayı hedefleyen Blue Lake projesinde kültür-sanat merkezleri, her zevke ve her yaşa hitap eden atölyeler, Yelken ve kürek sporlarını yapabileceğiniz Su Sporları Kulübü, Spa ve Fitness Club, çocuklarınız için Kids Club gibi birçok sosyal imkân bulunuyor.
 
Blue Lake’in 16. katında ortak kullanıma açık tesisler, ticari üniteler ve yeşil alanlar mevcut. Peyzaj alanındaki fitness merkezi, squash kortları ve yoga sınıfları; Bodrum katında ise 1390 m² büyüklüğünde kapalı havuzlu sosyal tesisin masaj odaları, buhar odaları, sauna ve hamam bulunuyor.
 
Blue Lake daire seçenekleri

Projede 78 adet 1+0, 389 adet 1+1, 6 adet 1+1 dubleks, 182 adet 2+1, 110 adet 3+1, 17 adet 3+1 dubleks, 2 adet 4+1, 4 adet 4+1 dubleks daire yer alıyor. Bunun yanı sıra 1+0 ve 1+1 dairelere birer adet otopark alanı, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelere ise iki adet otopark alanı tahsis ediliyor. Ayrıca elektrikli araçlar için de şarj istasyonları mevcut.

Blue Lake nerede?

Blue Lake, TEM ve E5’e, toplu ulaşım araçlarına ve havaalanına çok yakın. Konum itibarı ile Göl kenarının hemen yanında, Mimar Sinan Köprüsü’ne 200 m, E5, Metrobüse ve Marmaray’a 500 m, Atatürk Havalimanı’na ise 2 km uzaklıkta bulunuyor. 

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI