29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriHakyapı'nın Pendik'teki konut projeleri

Hakyapı’nın Pendik’teki konut projeleri

Hakyapı'nın Pendik'te yapımı devam eden 3 konut projesi bulunuyor.

1968 yılında Süleyman Yıldırım tarafından kurulan ve 2007 yılında kurumsal kimlik kazanarak yeniden yapılanma süreci geçiren Hakyapı; okul, hastane gibi inşaat taahhüt projelerinin yanı sıra ağırlıklı olarak Pendik olmak üzere Maltepe ve Tuzla ilçelerinde gayrimenkul projeleri hayata geçiriyor. Pendik’te bugüne kadar Essenpark, Kapari Konutları, Park34 Rezidans, Novipark Pendik, Durupark Pendik gibi konut projelerini yapıp tamamlayan Hakyapı’nın Pendik’te inşaatı ve satışları devam eden 3 konut projesi bulunuyor. Bu projeler şöyle:

Onlife İstanbul

Velibaba Mahallesi’nde 16.087 metrekarelik arsa alanı üzerinde 10 katlı 10 blok halinde tasarlanan projede 2+1 ve 3+1 kat planında 429 konut ve ticari üniteler inşa ediliyor. Konut teslimlerinin ocak 2020’den sonra başlaması planlanan projede dairelerin satış fiyatları 306 bin TL’den başlıyor.

ONLIFE İSTANBUL PROJESİ DETAYLI BİLGİ VE TANITIM FİLMİ İÇİN TIKLAYIN 

Winlife İstanbul   

Kaynarca Mahallesi’nde yer alan 4.572 metrekarelik arsa üzerinde 13 kat yüksekliğinde tek blok halinde tasarlanan Winlife İstanbul projesinde 1+1 ve 2+1 kat planlarında 142 daire üretilecek. Konut teslimlerinin aralık 2019’dan itibaren başlaması planlanan projede satış fiyatları 316 bin TL’den başlıyor.

WINLIFE İSTANBUL PROJESİ DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

Yeşilbağ Evleri

Yeşilbağ Mahallesi’nde 10 katlı tek blok halinde yapımı devam eden Yeşilbağ Evleri projesinde 2+1 ve 3+1 kat planlarında 68 konut inşa ediliyor. Teslimlerin bu yılın 6. ayından itibaren başlaması planlanan projede satış fiyatları 490 bin TL’den başlıyor.

YEŞİLBAĞ EVLERİ PROJESİ DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI