19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriGrenox, Babalar Günü'nü Kutluyor

Grenox, Babalar Günü’nü Kutluyor

Aycan, Feres İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Grenox projesinde Babalar Günü'ne özel olan bir kampanya uygulanıyor. İstanbul'da Büyükdere Caddesi'ne çok yakın bir konumda yükselen Grenox projesinde 19 Haziran Pazar günü geçerli olan mevcut indirimlerinden üzerinden yüzde 5'lik bir indirim daha uygulanıyor.
 
Dikey orman olma iddiasıyla lanse edilen ve yeşile verdiği önemle dikkat çeken Greenox projesi Aycan Feres İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.
 
Büyüklükleri  50 metrekareden 97 metrekareye kadar değişen daire seçeneklerinin bulunduğpu Greenox projesinden özellikle genç yatırımcılar ve küçük aileler için cazip olanaklar sunuluyor.
 
Greenox Daire Fiyatları
 
İstanbul 4. Levent'te yükselen Greenox projesinde daire fiyatları 390 bin liradan başlangıç gösteriyor.
 
Benzerine daha önce İtalya'da rastlanan dikey orman fikriyle hayata geçirilen Greenox projesi aynı zamanda yeşile kıymet verdiği kadar enerji tasarrufuna da dikkat ediyor. Proje LEED Gold sertifikası almak için aday konumda bekliyor.
 
Mimar Salih Çıkman imzası taşıyan ve İstanbul'un merkezindeki lokasyonuyla dikkat çeken Greenox projesinde 1+1  ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor.
 
Greenox Ne Zaman Teslim Edilecek?
 
Büyükdere Caddesi'ne 400 metre uzaklıkta bulunan Greenox projesinin Eylük 2017'de teslim edilmesi ön görülüyor.
 
17 katlı tek blok halinde yükselen projede 170 adet konut birimi bulunuyor.
 
Greenox'tan Babalar Günü Kampanyası
 
Bugüne özel kampanya düzenleyen Greenox'ta peşin ödemelerde mevcut fiyatlar üzerinden yüzde 15 indirimin geçerli olduğu kampanyanın haricinde 19 Haziran'da geçerli olacak yüzde 5 indirim daha uygulanıyor.
 
Bade Yılmaz / Emlakdream

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI