28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaEtkinlik TakvimiGreenox Residence Temel Atma Töreni 28 Mayıs'ta

Greenox Residence Temel Atma Töreni 28 Mayıs’ta

Aycan&Feres Ortaklığı tarafından 4. Levent’te inşa edilen Greenox Residence 17 katlı tek blokta 170 rezidans daireden oluşacak. Daireler 1+1 ve 2+1 planında olacak, konutların büyüklükleri ise 50 metrekare ile 97 metrekare arasında değişecek. 13 bin metrekare konut alanına, 1100 metrekare sosyal tesis alanına sahip olan Greenox Urban Residence, dikey duvarlarında 21 bin 200 adet bitki, cephelerinde ise 900 adet ağaç ve ağaççığa ev sahipliği yapmasıyla sürdürülebilirliğe katkı sağlayan bir konut projesi olarak dikkat çekiyor. 

Greenox Urban Residence Sosyal Alanları
Yaşamdan daha fazla keyif almanız için havuz, seyir terası, fitness, sauna, buhar odası gibi sosyal imkanlara Roof Lounge'da yer veren Greenox Urban Residence kentte yalnızlaşan, iş ve ev arasında kısır döngüye kapılan insana çevresi ile dost olmanın, spor yapmanın ve birlikte yaşamanın hazzını tekrar kazandırmayı amaçlıyor.

Projede; terasında yüzme havuzu, güneşlenme terası, vitamin bar, barbekü alanı, seyir terası, fitness salonu, sauna, buhar odası, şok duşu, soyunma odaları, giriş katında resepsiyon, karşılama avlusu, etkileşim avlusu, concierge, toplantı salonu, çalışma odası, misafir suitleri, cafe, müzik ve Oyun odaları, eğlence odası ve cep sineması gibi sosyalleşme alanları yer alıyor. 

Greenox Urban Residence Fiyatları ve Ödeme Koşulları
Eylül 2017'de teslim edilmesi beklenen projede, 1+1 daire fiyatları 390 bin liradan başlayarak 664 bin liraya kadar yükseliyor. Lansman dönemine özel olarak peşin ödemelerde mevcut fiyatlar üzerinden yüzde 20 indirim yapılacak. Projede ayrıca banka ve şirket bünyesinde kişiye özel ödeme planları da yapılabiliyor. 

Grenox Urban Residence Nerede
Proje, İstanbul Avrupa Yakası’nın merkezi nde, iş yerleri ni n, fi nans ve alış veriş merkezleri ni n konumlandığı Büyükdere caddes ine yürüme mesafesi nde yer alıyor. Büyükdere Caddesi , Boğazi çi ve FSM köprü yollarının ve ş ehri n 4 yanına uzanan ana arterleri n kes işme noktasında bulunuyor.

Proje metroya 5 dk yürüme mesafesinde, FSM Kööprüsüne 5dk, Boğaziçi Köprüsüne 8 dk, İstinye Park Avm'ye 8 dk, Beşiktaş İskelesine 10 dk, Atatürk Havaalanı'na 25 dk ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na 35 dk mesafede konumlanıyor.
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI