24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKonut ProjeleriGreenist'te maliyet artışları fiyatlara yansıtılmadı

Greenist’te maliyet artışları fiyatlara yansıtılmadı

Saray Grup'un ilk konut projesi olan Greenist, İstanbul Avrupa Yakası Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçiriliyor. Çevreci özellikleri ile fark yaratan proje, 83 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 174 adet dairenin bulunduğu Greenist projesi, 5 bloktan oluşuyor. 

Greenist projesinde; spor sahası, oyun parkları, bisiklet parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu, özel çocuk kulübü, hobi odaları, fitness salonu, pilates ve yoga odaları, sauna, buhar ve masaj odaları, duş ve soyunma odaları, oyun salonu, kafe ve restoran ve vitamin bar gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Türkiye'nin en büyük havalimanı olan Atatürk Havalimanı ile E-5, TEM ve sahil yolunu birleştiren Basın Ekspres Yolu üzeirbde inşa edilen Greenist'te yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projedeki dairelerin alanları 74 metrekare ile 315 metrekare arasında değişiyor.

Greenist'te fiyatlar

Greenist projesinde daire fiyatları 417 bin liradan başlayarak yükseliyor. Greenist projesinden daire sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat ödemesi yaptıktan sonra kalan tutar banka kredisi ile vadelendirilebiliyor.

Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici  yapıtığı açıklamada, "Basın Ekspres Yolu ve çevresi, birbiri ardına inşa edilen ofis, otel, alışveriş merkezi rezidans projeleri bölgedeki arsa fiyatlarını yüksek ölçüde artırdı. Aynı zamanda son günlerde dövizdeki ve buna bağlı olarak inşaat malzemelerindeki artış da fiyatları gözle görülür biçimde değiştirdi. Bölgede arsa satış fiyatları metrekare başına 7000 TL’ye yükseldi. Greenist olarak, yaşamın başladığı; açık/kapalı sosyal alanların yer aldığı butik projemize maliyetlerdeki bu artışları yansıtmadık ve arsa fiyatına ev satmaya devam ediyoruz." diye konuştu.    

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA/Emlakdream.com
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI