23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriGök Teraslı Blue Lake için Aralık Sonuna Kadar Fırsat

Gök Teraslı Blue Lake için Aralık Sonuna Kadar Fırsat

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Metal Yapı Konut, bir tarafı göl bir tarafı deniz manzaralı Blue Lake? için cazip fırsatlar sunuyor. İnşaatı tüm hızı ile devam eden Blue Lake Küçükçekmece’de yaşam 2017 yılı sonunda başlayacak.

Projeye hem yerli hem de yabancı müşterilerin ilgisinin olduğunu belirten Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, bu kampanya ile satış hızının daha da artacağını bahsetti. Blue Lake projesiyle Küçükçekmece Gölü kıyısında konforlu bir yaşam alanı inşa ettiklerinin ifade eden Karali, bu konforu cazip fırsatlarla müşterilere sunduklarını için son derece mutlu olduklarını söyledi.


Blue Lake Daire Tipleri

60-400 metrekare arasında 1+0'dan 4+1 dublekse kadar değişen daireler hem göl hem de deniz manzaralı.8 blokta 788 daire, 2 blokta 22 ticari ünitenin yer alıyor.

Blue Lake Ödeme Seçenekleri

İnşaat sektöründeki 36 yıllık tecrübesiyle İstanbul’da birçok önemli projeye imza atan Metal Yapı Konut tarafından hayata geçirilen projede yer alan daireler, aralık ayı sonuna kadar kampanya ile %25 peşin, 0 faiz ve 60 ay vadeli cazip koşullarla müşterilere sunuluyor.

Blue Lake Nerede

Blue Lake;  TEM ve E5’e, toplu ulaşım araçlarına ve havaalanına çok yakın mesafede yer alıyor. Konum itibarı ile göl kenarının hemen yanında, Mimar Sinan Köprüsü’ne 200 m, E5, Metrobüse ve Marmaray’a 500 m, Atatürk Havalimanı’na ise 2 km uzaklıkta bulunuyor.

Blue Lake Sosyal Donatılar

Projenin peyzaj ve sosyal alanlarında yer alan “Cennet Bahçesi” ve “Aktivite Bahçesi”nde hobi alanları, çok amaçlı spor sahaları, oyun alanları ve dinlenme alanları ile yepyeni bir sosyal yaşam vaad ediyor.  15. Katta yer alan Gök Teras’ta, bloklar özel bağlantı yolları ile birleştirilerek 65 metre yüksekten panoramik deniz ve göl manzarası sunuyor. Infinity havuzu, cafe ve oturma alanları ve 2,6 km yürüme parkuru da projenin standartlarını yükseltiyor.1.500 metrekare kapalı sosyal kulüp ile tüm projeye hizmet veren spa ve fitnessklübü, su sporları kulübü, kültür-sanat merkezleri,  her zevke ve yaşa hitap ediyor. 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI