23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerGebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım ihaleye çıkıyor

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım ihaleye çıkıyor

Emlak Konut GYO'nun büyük ilgi gören Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 2. Kısım Konut Ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi ihaleye çıkıyor. 
Emlak Konut GYO A.Ş'den yapılan bilgilendirmeye göre, ihale, İnşaat Yapım İşleri İhale ve Sözleşme Yönetmeliği'ne göre, 22 Aralık tarihinde Belli İstekliler Arasında İhale Usulü (Davet) ile yapılacak.

3. Etap 1. Kısım'ın ihalesi 29 Kasım'da yapıldı
Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi anahtar teslim projesi ihalesi de 29 Kasım'da gerçekleştirilmişti.
Gebzde Emlak Konutları 3. Etap inşaat ihalesine 5 firmadan teklif geldi. Gebze Emlak Konutları 3. Etap inşaat ihalesine en yüksek teklif Siyahkalem İnşaat'tan 352 milyon TL olarak geldi. 

Gebze Emlak Konutları 3.etap fiyatları ise şöyle:
2+1 konutlar 269 bin TL ile 432 bin TL arasında satılıyor.
3+1 konutlar 377 bin TL ile 537 bin TL arasında arasında bulunuyor.
4+1 konutlar 550 bin TL ile 662 bin TL arasında satılıyor.
4+1 dubleks konutlar 684 bin TL ile 733 bin TL arasında bulunuyor.

 

PROJE BİLGİ FORMU

Burak Öz
Burak Öz
İstanbul Matbaa Meslek Lisesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Fotoğraf Bölümü önlisans, Selçuk Üniversitesi Gazetecilik lisans, Marmara Üniversitesi Genel Gazetecilik yüksek lisans mezunu. 1990'larda öldürülen gazetecileri konu alan yüksek lisans tez çalışması var. Bugüne kadar Hürriyet (staj), BirGün, Karşı gazetelerinde ve çeşitli internet sitelerinde yüzlerce haberi imzalı ve imzasız şekilde yer aldı. Sarı Basın Kartı taşıma hakkını yaklaşık 10 yıl önce kazandı. Orta düzey İngilizce, 10 parmak F klavye, Photoshop bilgisine sahip.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI