23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriFuture Park'ta %80 Prim Potansiyeli!

Future Park’ta %80 Prim Potansiyeli!

Esenyurt Haramidere, konut projeleriyle canlanmaya devam ediyor. Hiper Gayrimenkul kalitesiyle inşa ettiği Future Park, 1.800 konut, otel ve çarşı olmak üzere karma bir konsept ile inşa ediliyor. %70’i yeşil alandan oluşan Future Park’ta %16 kira getirisi, %60 – %80 prim potansiyeli ve faizsiz taksitle ödeme seçenekleriyle ev sahibi olabilirsiniz.
 

Future Park Akıllı Evler

Akıllı Ev uygulamasının ne demek olduğunu Future Park İstanbul projesinde göreceksiniz. Çünkü projede uygulanan teknolojik donanımlar dünyada gelinen en ileri düzeyi temsil ediyor.

Akıllı Ev uygulaması ile anahtar kullanmadan şifre veya kart ile enize giriş yapabilecek, evinize gelmeden evin sıcaklığını ayarlayabilecek, sitenin tüm duyurularını otomatik olarak ekranınızda görebilecek, her türlü faturalarınız otomatik ortamda ödenebilecek, gelen misafirleriniz sizi bulamayınca görüntülü veya sesli mesaj bırakabilecek, site içi komşularınız ile görüntülü iletişim kurabilecek, evde oluşabilecek riskli durumlar güvenliğe otomatik olarak bildirilecek, hırsızlık durumunda alarm devreye girecek, yangın veya gaz kaçağı durumunda anında müdahale edilebilecek.

Future Park’ta Son Durum

Future Park İstanbul’un tüm yapı ruhsatları İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Esenyurt Belediyesi’nin onaylarıyla hazır durumda.Future Park İstanbul'dan alacağınız evlerin tapusu hazır. Siz hayal ettiğiniz yaşam alanını seçin.

Future Park'ta site içi daireler 2+1'den başlayarak, 3+1 ve 4+1 olarak ailelerin kullanımına sunulacak.
 

 
Yeşilin İçinde Yaşam

Esenyurt konut projeleri arasında Future Park, İstanbul'un en geniş yeşil parklarından birinin yanıbaşında kuruldu.

Future Park’ın etrafı yeşil alanlarla çevrili. Projenin %70’lik bölümü yürüme alanlarına ayrıldı.
 
Future Park Club

Future Park İstanbul'da yaşam kalitesi en üst düzeyde oluşturulmuş. Hem fiziki hem de mental olarak huzurlu yaşam için sosyal mekanlar tasarlanmış. Future Park Club modern imkanlarla donatılarak hizmetinize hazırlanıyor.

Fitness Salonu, Sauna, Açık-Kapalı havuz, Basketbol sahası, Voleybol sahası, Bisiklet ve yürüyüş yolları gibi sosyal donatılar Future Park’ta.


 
Future Park Ev – Otel

Future Park'ta ev/otel konseptinde yer alan dairelerin konforu, hizmet niteliği, fiyat koşulları göz önüne alındığında konaklamalar için alternatif bir model olarak hızla gelişiyor.

Future Park İstanbul'da yer alacak Ev-Otel dairelerinde yüzlerce kiracınız olacak ama tek bir kiracı ile uğraşmadan yüksek gelir elde edeceksiniz
 
Future Park A+ Ofisler

İstanbul'un sosyal ve ekonomi merkezlerine rahat ulaşım imkanıyla A+ ofisler, prestijli iş mekanları Future Park'ta sizlerle.
 

Future Park Ödeme Planı

%10 Peşin 48 ay faizsiz taksit ve %1 KDV avantajı ile ev sahibi olabilirsiniz.

Future Park Lokasyon

Future Park İstanbul temel ulaşım araçlarından biri olan metrobüse yürüme mesafesinde. E5 ve E6 otoyollarının birleştiği merkezde. İstanbul'un her yönüne hızlı ulaşım imkânı.
Alışveriş Merkezleri, büyük marketlerde alışverişinizi yapıp, banka işlemlerinizi yakınınızda çözeceksiniz. Nitelikli sağlık ve eğitim kurumları da yanıbaşınızda olacak.


 
 FUTURE PARK AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI