28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaBölge RaporlarıFinans Merkezi'ne komşu konumda konut yatırımı için 4 neden

Finans Merkezi’ne komşu konumda konut yatırımı için 4 neden

İstanbul'da yapımı hızla devam İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ne komşu konumda ev sahibi olmanın 4 avantajı haberimizde..

Ümraniye ile Ataşehir’in kesişim noktasında yapımı hızla devam eden İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi tamamlanıp hizmete açıldığında sadece Türkiye’nin değil Avrupa ve Dünya’nın da en önemli ticaret merkezlerinden biri olacak. Finans piyasalarının kalbinin atacağı bölgeye komşu konumda ev sahibi olmak aynı zamanda birçok avantajları da beraberinde getiriyor. Finans Merkezi’nde kârlı bir yatırım için geçerli birçok sebep arasından seçtiğimiz dördü ise şöyle:

Ticaretin kalbinde yatırım her zaman değerlidir

Finans Merkezi tamamlandığında gerek iktisadi kamu kuruluşları olsun gerekse hem yerli hem yabancı finans dünyasının önde gelen özel şirketlerinin genel merkezleri ve bölge temsilcilikleri olsun bölgenin yatırım değeri her zaman canlı ve yüksek olacak. Finans Merkezi’ne genel yönetim binalarını taşıyacak önemli kurumlar arasında Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Sermaye Piyasası Kurulu, T.C. Merkez Bankası, Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Halk Bankası, İş GYO gibi çok önemli kuruluşlar bulunuyor.

Trafiğe harcayacağınız zaman hayatınızdan çalınmasın

İstanbul’da yaşayan birinin kendine yapacağı en önemli iyiliklerden biri işine yakın bir yerde oturmaktır. Faaliyete geçtiğinde önemli bir nüfusu da bölgede barındıracak Finans Merkezi’ne yakın bir yerde oturmak, merkezde çalışanlar için trafikte kaybedilen ve hiç te azımsanmayacak zamanın tekrar insan hayatına dahil edilmesini ve böylelikle bu zamanın kendisine ve sevdiklerine ayrılmasını sağlayacak.

Konum ve ulaşım avantajı

Bölgede yapılan konutlarda yaşam sadece Finans Merkezi çalışanlarının hayatını kolaylaştırmıyor. Ataşehir Finans merkezi hem TEM Otoyoluna, hem 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne hem de Sabiha Gökçen Havalimanı’na erişimiz çok kolay olduğu bir lokasyonda bulunuyor. Ayrıca yapımı hızla devam eden metre hattının faaliyete geçmesiyle birlikte raylı sistem üzerinden şehrin bütün ana merkezlerine ulaşım son derece kolay bir hale gelecek.

Yaşam standardınız artacak

Bölgede sağlık, eğitim, ulaşım, alışveriş, kültürel faaliyetler, spor, kafe ve restoranlar ile birlikte keyifli vakitler geçirmenizi sağlayacak oramların hepsini bir arada bulacaksınız. Tüm bu hayatı kolaylaştırıcı ve yaşam standardınızı yükseltecek unsurları elinizin altında bulundurabileceksiniz. Finans Merkezi hızla gelişmeye devam ederken bölgede yapılan gayrimenkul yatırımları da her zaman değerini arttırmaya devam edecek.

 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI