28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSektörden HaberlerFinans Merkezine Komşu "A+Live Ataşehir"

Finans Merkezine Komşu “A+Live Ataşehir”

 
A + Live projesi diğer ofis projelerinden farklı olarak arsanın yapısı dikkate alınıp çevreyle bütünleşen ve çevreye hakim bir konuma oturtulmuş. Ayrıca idari, sosyal ve spor donatılara sahip modern ofis kullanımı, yakın çevrenin bütün ihtiyaçlarını kapsayacak nitelikte. Projenin, yaşam standartlarıyla iç içe planlanmış bu yönüyle fark yarattığı görülüyor.

A Live ve Plus Yaşam

A live’ı canlı ve sosyal bir alan olarak tasarlanırken; Plus ise üst düzey yaşam standartını temsil ediyor. Çalışanların sabah ilk iş sabah sporlarını yapabilecekleri ve vadiye bakan cafelerde kahvaltı keyfi sürebilecekleri,vücutsal ve zihinsel zindeliğin buluştuğu bir yapıda. Öğlen yorgunluğunu atmak için de kullanıcılara 11 adet ticari alternatif sunuluyor. Dinlenip alışveriş yapılabilir, iş çıkışı projeden ayrılırken yol durumu kontrol edilebilir ve seçim yapılarak rahatça yolculuk edilebilir.

28 Farklı Tipte Ofis

Projede 28 farklı tipte 40 ile 366 m2 arasında değişen ofis mevcut olmakla birlikte bu ofislerin iç yapısı tek veya 6 parça arasında farklı tipe dönüştürülebiliyor.
 Ofis alanının ferah bir yapıda olması için proje içindeki tüm ofis tavan yüksekliği 3,80 metre olarak belirlenmiş, ticari ünitelerin yüksekliği ise 5.50 metre olarak tasarlanmış durumda.

A+Live projesi içindeki tüm ofislere özel depo alanları bulunmakla birlikte 100-150 m2 ofislerin 3 adet otopark alanı ve 20-25 arası değişen bir depo alanı bulunmakta. 200 milyon TL’lik bir yatırıma sahip A+ Live projesinde çok sayıda toplantı salonu ve misafirler için de ayrıca otopark alanı mevcut.

A+ Live Fiyatlar
Esnek ödeme planları bulunan bankalar ile anlaşmaları tamamlanan projede bölge fiyatları açısından cazibiyet söz konusu. Bölgedeki fiyatların ortalama 18 bin TL olduğu varsayılırsa 8 bin TL lansman fiyatı ile A+ Live yatırımcılara çok kazandıracak.

A+ Live Kişiye Özel Ödeme Planı
Kat ittifakı tapusu verilen projede eğer istenirse kredi de kullanılabilecek ve kişiye özel esnek ödeme imkanları sunulacak.

Projenin hafriyatı bitmiş ve inşaatı başlamış durumda. Erken teslim etmek isteyen Maksem Grup, 2017’nin ilk çeyreğinde bitirme hedefinde.

A+ Live Ayrıcalıkları

A+ Live projesinde ofis çalışanlarının sosyal aktiviteleri, çocukları, arkadaşları, sağlıkları düşünülmüş durumda. Metroya ve anayollara yakın yapısıyla zamanınız düşülmüş durumda. Kafeleri ve çarşıları ile keyfiniz düşünülmüş durumda.
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI