23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKonut ProjeleriFerko Signature Yıl Sonunda Teslim Ediyor

Ferko Signature Yıl Sonunda Teslim Ediyor

Mimar Norman Foster’ın dokunuşlarıyla fark yaratan Ferko Signature projesi lüks ve konforun bir arada sunulduğu ve ofis çalışanları için A+ bir çalışma ortamının yaratılmasını hedefliyor.

Ferko Signature projesi; 10.630 m2 arsa üzerinde, 127.000 m2 inşaat alanı, 2 blok ve 185 adet ofisten meydana gelmekte ve Sign-1 kule denilen yapı ofis konseptinde 40 bin metrekare brüt satılabilir alanı ve 30 kat yüksekliğinde olmakta,  Sign-2 adındaki yapı ise ise 6 kat ve yatay ofislerden oluşmaktadır. Sign – 2 bloğundaki ofislerin kiralanması, proje bittikten sonra başlayacak.

Proje’de ofislerin yanı sıra çalışma aralarında çalışanların huzurla dinleneceği Kent bahçesi de mevcut.İstanbul’un iş dünyasının kalbinin attığı en önemli noktalardan biri olan Levent’te yükselen Ferko Signature’de ofislerin çoğu satılmış durumda.

Ferko Signature Fiyat

En düşük-en yüksek metrekare birim fiyatı: 8 bin dolar – 12 bin dolar 

Ferko Signature Sosyal Donatılar

Esnek ofis seçeneklerinin bulunduğu projede
Kapalı Otopark
Business Lounge,
her kata özel ferah iki adet kat balkonu,
A+ güvenlik hizmetleri,
I-tech hizmetleri, Concierge hizmetleri, elektrikli araç sarj istasyonu, cafe-restaurant, fiber optik altyapı, vale hizmeti, Mekanik ve otomatik açılan teleskopik ve panoromik camlar, business center, Leed Sertifika adayı, A+ profesyonel bina yönetimi, araç yıkama gibi teknik özellikler bulunmaktadır.
 

Ferko Signature Teslimat Tarihi

Ferko Signature projesi’nin Aralık 2016’da teslim edilmesi hedefleniyor.

 

Ferko Signature Merkezi Lokasyon

İstanbul’un en merkezi bölgelerinden Levent Büyükdere Caddesi üzerinde inşa edilen Ferko Signature metroya 50 metre gibi bir mesafede yer almakta, Şişli – Mecidiyeköy’e 3 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 4 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 km, Maslak’a 6 km ve Taksim’e 7 km mesafede bulunmaktadır.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI