20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaSektörden HaberlerFerko Signature Projesi Yolu Yarıladı

Ferko Signature Projesi Yolu Yarıladı

Mimar Norman Foster’ın imzasını taşıyan ve Ferko İnşaat tarafından hayata geçirilen Ferko Signature hızla yükseliyor. İstanbul Levent’te bölgenin prestij noktası haline gelecek 30 kattan oluşan projede 15’nci kata gelindi. İstanbul’da iş dünyasının kalbinin attığı Levent’te yükselen Ferko Signature’da ofislerin yüzde 80’i satıldı. Projenin bu yıl sonunda tamamlanması planlanıyor.
Toplam 40 bin metrekare brüt satılabilir alan ve 30 kattan meydana gelen Sign-1 bloğundaki ofislerin satışı devam ederken, 10 bin metrekare brüt alan üzerine kurulan 6 katlı Sign-2 bloğundaki ofislerin kiralanması ise proje tamamlandıktan sonra gerçekleşecek.
Ferko Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, Ferko Signature’ın satılabilir alanların % 80’inin sahiplerini bulduğunu belirterek ‘Projede titizlikle çalışarak büyük  yol kat aldık. Levent’in merkezinde, tüm bağlantı yollarına yakın olan Ferko Signature, gayrimenkul yatırımcıları tarafından büyük ilgi görüyor’ dedi.
İstanbul’un değerli lokasyonunda yükselen ve merkezi konuma sahip Ferko Signature, metroya  50 metre, Şişli ve  Mecidiyeköy gibi önemli merkezlere  3 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 4 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Maslak’a  6  kilometre ve Taksim’e de 7 kilometre mesafede yer alıyor.
Ferko Signature’da metrekare bazlı satış fiyatları, 8.000 dolar ile 12.000 dolar arasında değişiyor.
Lüks ve konforun birarada sunulduğu Ferko Signature, ofis çalışanları için A+  bir çalışma ortamı tesis etmek ve farklı ihtiyaçları karşılayabilmek amacıyla idaresi profesyoneller tarafından yapılacak olan Business Center’a  da ev sahipliği yapıyor. İş ortamında fonksiyonelliği yüksek standartlara taşıyan Business Center'da  Premium  toplantı odaları ile ofisler ve Signature Lounge yer alıyor.
Projede ofislerin yanı sıra dinlenme aralarında çalışanların faydalanacağı ve özel dizayn edilen “Kent Bahçesi” bulunuyor. Kent Bahçesi konsepti ile oluşturulan peyzaj düzenlemesi yapılmış, kafe ve restoranları da içinde barındıran bölge, iş yaşamının hızlı temposunda çalışanlar için soluklanacak mekan olarak ön plana çıkıyor. 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI