19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKonut ProjeleriEvora İstanbul'da fiyatlar 166 bin 600 TL'den başlıyor

Evora İstanbul’da fiyatlar 166 bin 600 TL’den başlıyor

Tuzla’daki şehrin en büyük projelerinden biri olarak yükselen Evora İstanbul büyük çoğunluğu deniz manzaralı 4.969 konut, ticaret ve alışveriş bölgelerinden  oluşuyor. 300 dönüm arazi üzerinde inşa edilen proje, 44 bloktan meydana geliyor. 20 binden fazla kişiye ev sahipliği yapacak proje, Teknik Yapı imzası taşıyor.

Şehrin yeni gözbebeği Pendik Marina’nın ve Tuzla Tersaneleri’nin yanıbaşında kurulan Evora İstanbul, denize ve E-5’e de çok yakın. TEM bağlantısı ve Marmaray sayesinde şehir merkezine kolaylıkla  ulaşılabiliyor.

Yüksek prim getirisi

İstanbul’un Anadolu’ya ve dünyaya açıldığı, ulaşım noktalarının merkezinde bulunan Evora İstanbul, havalimanı, TEM, E5, Marmaray, liman ve marinaya yakınlığıyla ideal bir prim fırsatı sunuyor. Sabiha Gökçen’e kadar ulaşacak metro, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na uzanan Marmaray ve bölgedeki yeni kentsel projeler, Evora İstanbul’un geleceğinin değerli olduğunu gösteriyor. 

Yüzde 80'i yeşil alandan oluşan Evora İstanbul'da mağazalar, çocuk parkları, oyun parkları, özel açık havuzlar, yürüyüş alanları, banka şubeleri, açık ve kapalı otopark, eğitim kurumları, kafeler, futbol, eğitim kurumları,  basketbol ve voleybol sahaları gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 

Evoro İstanbul fiyat listesi

Stüdyo daireler 166 bin 600 TL’den
1+1 daireler 192 bin 800 TL’den
2+1 daireler 290 bin 400 TL’den
3+1 daireler 373 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI