28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaFırsat ProjeleriEvimiz Kocaeli'de 3+1 dairelere özel kampanya

Evimiz Kocaeli’de 3+1 dairelere özel kampanya

Pekdemir İnşaat tarafından Kocaeli-Başiskele'de yükselen Evimiz Kocaeli projesinde 986 konut yer alıyor. 150 milyon liralık yatırımla yükselen Evimiz Kocaeli 122 bin 500 metrekarelik dev bir alanda inşa ediliyor. Dairelerin 1 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda şekilnde dizayn edildiği projedeki  daire büyüklükleri 91 ile 193 metrekare arasında değişiyor.

Daire teslimlerinin Temmuz ayında gerçekleşeceği projede 3+1 dairelere özel yaz fırsatları sunuluyor. Evimiz Kocaeli'de yaz kampanyası kapsamında  0.61’den başlayan düşük banka kredi faizi, 30 aya kadar vade farksız banka kredisi seçeneği ve 1 yıl aidat ödememe fırsatı sunuyor.

Kocaeli'nin yatırım değeri hızla yükselen Başiskele bölgesinde, şehir merkezine 7 dakika uzaklıkta yükselen Evimiz Kocaeli projesinin yüzde 75'i yeşil alan olarak ayrılıyor.  2000 metrekarelik göletin bulunduğu projede kafe, dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaş grubuna uygun olarak tasarlanmış çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyük bir sosyal tesis yer alıyor.

DETAYLI BİLGİ VE İLETİŞİM İÇİN TIKLAYINIZ

Özlem ATİLA / Emlakdream.com
 

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI