23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSektörden HaberlerEuropen Property Awards’tan NEF'e 3 ödül birden!

Europen Property Awards’tan NEF’e 3 ödül birden!

2015 yılının ilk 9 ayında herbiri birbirinden prestijli 13 uluslararası ödül kazanan Nef, gayrimenkul sektörüne getirdiği yenilikleriyle uluslararası alanda da büyük takdir topluyor. Nef NewYork Projesi ile, Fransa MIPIM Architectural Review Future Projects Awards’da “Dünyanın En İyi Projesi”, İtalya The Plan Dergisi “En İyi Konut” ve iki kez Amerika SARA NY Design Awards ödüllerini alan Nef, güçlü inovasyon vizyonu ile de İngiltere Best Bussiness Awards “En İyi İnovasyon”, Amerika Stevie Awards “Avrupa’nın En İnovatif Firması” ve İngiltere European Property Awards “Avrupa’nın En İyi Gayrimenkul Web Sitesi” ödüllerine layık görüldü.

Sektöre getirdiği pazarlama yönetimi sistemleriyle de adından söz ettirmeyi başaran Nef, bu alanada Amerika Communicator Awards “Gayrimenkul Web Sitesi” Altın Ödül, Amerika Stevie Awards “Gayrimenkul Web Sitesi”, İngiltere European Property Awards “En İyi Gayrimenkul Pazarlama Kampanyası” ve European Bussiness Awards 2015 Growth Strategy of the Year kategorisinde“The Elite Award” Ulusal Şampiyonluk ödüllerini kazandı.

Foldhome ve Foldoffice konseptlerinin yaratıcısı

Tasarımın insanlar için bir lüks değil, bir yaşam biçimi olmasından yola çıkarak, tasarımın yanı sıra toplu yaşamın getirmiş olduğu sabit gider ve masrafları da en aza indirmek ve efektif yaşam alanları yaratmak için Foldhome&Foldoffice konseptlerini yaratan Nef / Erden Timur Foldhome ve Foldoffice ünitelerinin tasarımları için de dünyanın önde gelen 20 endüstriyel tasarımcısının 12’si ile birlikte çalışıyor. Bir Nef keşfi olan Foldhome, alışılmış sosyal tesis anlayışından tamamen farklı olarak ve kişiye özel kullanım alanları sunarak,5 bin m2'lik bir evin sahip olabileceği özellikleri 60 metrekarelik bir ev içine dahil ediyor. Foldhome sistemine göre, bir ev alındığında aslında 24 odalı bir eve sahip olunuyor. Yaşadığınız binada yer alan sinema salonundan, terasta jakuziye; mutfağınızı kirletmek istemediğinizde kullanabileceğiniz tam donanımlı bir mutfaktan, piyano veya bateri çalmak istediğinizde kullanabileceğiniz içerisinde küçük bir kayıt stüdyosuna kadar 24 farklı üniteden rezervasyon sistemiyle yararlanılabiliyor. Kullan-öde sistemi sayesinde kullanılmayan bir alan için dairelerden ayrı bir ücret alınmıyor ya da aidata eklenmiyor. Türkiye’de ilk kez uygulanan Garantili Proje Sistemi ile proje bedeli, inşaatın başlangıcından sonuna dek bankada muhafaza ediliyor ve böylelikle oluşabilecek tüm finansal riskler sıfıra indiriliyor.

PROJE BİLGİ FORMU

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yorum Yapın

Lütfen yorumunuzu girin!
Lütfen isminizi girin

Son Haberler

YAZARLAR

Avatar photo
363 YAZI